Liverpool vs Real Madrid – Oddstips Champions League

Av alle kamper i Champions League-sluttspillet som kommer, er dette helt klart den som det publikummet ser mest frem til. Liverpool og Real Madrid spilte i Champions League-finalen i mai tidligere i år, mens Real Madrid gikk seirende ut. Nå gjenstår det å se om Jürgen Klopps Liverpool, som har to seire på rad, kan komme godt i gang og sette press på Real Madrid foran den andre etappen. Liverpool er favoritter ifølge oddsekspertene til å vinne det første møtet, men det kan virkelig gå begge veier.

Dato: 21. november 2023
Avspark: 21:00
Arena: Anfield (Liverpool)
Dommer: I Kovacs (Romania)

Få en oddsbonus hos Rabona og spill på Champions League

Liverpool er favoritter

Det er faktisk Liverpool som er favoritter til tross for at laget har det tøft i Premier League. Etter en vanskelig sesong har Liverpool vunnet to strake kamper mot Everton og Newcastle. Skadelisten er fortsatt ganske lang, og spillere som som Arthur, Thiago, Ramsay, Konata og Diaz kommer ikke til kampen. I tillegg er Nunez usikker til kampen.

Real Madrid ønsker å vinne Champions League igjen

Real Madrid vant Champions League for 14. gang denne våren og håper å forsvare tittelen. De har det tøft i La Liga da de er 8 poeng bak erkerival FC Barcelona. Men nå har laget vunnet fire strake seire ettersom de vant klubb-VM og deretter beseiret Elche og Osasuna i La Liga.

Real Madrid vinner på Anfield

Selv om Liverpool har to seire på rad, er det Real Madrid vi tror på i forkant av møtet. De har en bedre ellever selv om Kroos ikke spiller. «Los Blancos» er et lag som er vanskelig å slå i Champions League, og av denne grunn tror vi at de vil komme godt i gang i dette dobbeltmøtet. Derfor velger vi å spille Real Madrid som vinner til oddsen 3,10 hos Rabona.

Vårt oddstips: Real Madrid vinner over Liverpool til odds 3,10 på Rabona.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Rabona og spill på Champions League