Finland vs Slovenia – Oddstips EURO 2024 Kvalifisering

Det er en rekke spennende kamper å se fram til under landslagspausen, ikke bare EM-kvalifisering, men også andre viktige kamper. En av dem er Finland som tar imot gruppe H-lederne Slovenia i en intens kamp. Når vi ser på oddsen hos Bettingspesialisten, er det Finland som favoritter. Men i en kamp som denne, kan virkelig alt skje. Hvem vil ta seieren i denne kritiske kampen?

Dato: 14. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Helsinki Olympic Stadium

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Euro 2024 kvalifisering

Finland håper på å gjenskape tidligere suksess

Finland er hjemmelag og håper å gjenskape heroikken fra forrige kampanje som endte i en førstegangs kvalifisering til et stort turnering i EM 2021. De har allerede hatt en blandet start (V1, T1) i denne kvalifiseringen, men med neste kamp på hjemmebane har de en stor mulighet til å bygge momentum.

Slovenia med ambisjoner om å bryte barrierer

Slovenia, på den andre siden, har hatt en oppmuntrende start på denne kvalifiseringen med to påfølgende seire. Dette har forlenget deres generelle ubeseirede løp til åtte kamper (V5, U3). Men historisk har de slitt på veien i denne konkurransen, noe som betyr at denne kampen mot Finland kan bli utfordrende.

En tett kamp i vente

Vi forventer en tett kamp mellom Finland og Slovenia. Begge lagene har hatt en variert kurs i de to første kampene i Euro 2024 kvalifisering. Slovenia vant mot San Marino og Kasakhstan, mens Finland tapte mot Danmark men vant mot Nord-Irland. Vi tror det blir en jevn og intens kamp, med Finland som potensielle vinnere på hjemmebane. Derfor satser vi på seier til Finland i kampen mot Slovenia til oddsen 2,38 hos Rabona.

Vårt spilltips: Seier til Finland i kampen mot Slovenia til oddsen 2,38 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Euro 2024 kvalifisering.