Betsafe – Et trygt spillselskap med muligheter

Betsafe er et av spillselskapene som spillerne føler seg tryggest med. Ikke bare har spillselskapet spilllisenser fra Gaming Inspectorate, men de har også en trygg atmosfære som omgir hele nettstedet og selskapet. De er også et trygt spillselskap med flere muligheter. Hos Betsafe spiller du som vil ha høye odds på både live-spill og klassisk pre game betting. Spillselskapet har en fenomenal sportsbok som du som medlem kan ta del i. Apropos medlemskap, så er det på høy tid å inngå det nå hvis du ikke har vært med før. Da kan du motta en oddsbonus som gir deg de perfekte forutsetningene for at du skal få en optimal start i ditt spill hos spillselskapet.

Velkomstbonus hos Betsafe

Det er veldig enkelt å opprette en konto hos Betsafe. Du trenger bare å registrere deg, og ​​så begynner du å satse. Når du gjør dette for første gang, har du muligheten til å motta en velkomsttilbud som involverer gratisspill. Sett inn minimum 200 kr og få 250 kr i free bet som du kan bruke på hvilken sport du vil. Dette får du hver eneste uke frem til du vinner! Du er nødt til å benytte deg av gratisspillet samme uke som du får det med en maks totalodds på 5.00. Bruk bonusen din i tusenvis av forskjellige markeder, og velg om du vil satse live eller plassere spill før kampen starter. Vilkår og betingelser gjelder for bonusen. Les disse på Betsafe sin hjemmeside.

Stor sportsbook med høye odds

Når du er medlem av Betsafe har du muligheten til å spille i en komplett sportsbok i verdensklasse. Pent samlet på ett sted du kan velge idretten som passer deg. De hotteste og mest populære markedene ligger øverst, noe som gjør det enkelt å finne de beste oddsene og mest interessante spillene akkurat nå.

I Betsafe sitt sortiment venter alt fra fotball og ishockey til sjakk og volleyball samt alt derimellom. Så forholdene kan ikke være bedre for de som elsker å bette enn de er med dette fantastiske spillselskapet.

For å forenkle din tipping har Betsafe produsert en statistikkside som gir deg enda bedre forutsetninger for å lykkes. Ved å analysere statistikken kombinert med dine egne tanker, har du flere muligheter til å bli en mer avansert better på Betsafe. Du har også interessante blogger og nyhetssider med det siste i verden av odds.

Live betting og live streaming = En kjærlighetshistorie på Betsafe

Liveodds har eksistert en god stund på spillsider, men på Betsafe er det noe virkelig ekstra. Mange har flere muligheter. Umiddelbart når du går inn på oddssiden blir du møtt av kampene som pågår og har avspark i nærmeste fremtid. På den måten savner du aldri en kamp eller sjanse for live spill så lenge du spiller på Betsafe. Å spille live har blitt veldig populært ettersom det gir mer action å satse på pågående kamper, mens det ofte er morsomme og unike markeder kombinert med høyere odds.

Å vise live idrett er noe spillselskapene i økende grad har begynt å gjøre. Betsafe deler rettigheter med Betsson og Nordicbet, noe som betyr at utvalget av live-streaming sport er veldig bra. Du kan se tennis, fotball, ishockey og mange andre idretter, alt fra elitenivå til markeder borte fra rampelyset. Vi anbefaler at du kombinerer live-spill med å se kampen på Betsafe. På denne måten får du en betydelig bedre spillopplevelse, som vi er sikre på at du vil glede deg over.

Trav og virtuell sport

Trav og tipping på hester er noe mange gjør, og flere spillselskaper har et veldig begrenset utvalg av dette. Betsafe tenker annerledes og tilbyr spill på trav & galopp som få andre norske spillselskaper kan gjøre. Spill på trav fra hele verden, fra Rio de Janeiro og India til USA, Tyrkia og Sør-Afrika. Selvfølgelig kan du satse på de største løpene i Sverige, Norge, Frankrike og Australia også.

Virtuell sport er også en oppfinnels som spillerne i økende grad tiltrekkes av. Hvis det er din kopp te, er det morsomme muligheter på Betsafe. Du kan satse på virtuell klubbfotball, tennis open, basketball liga, galopp og hundekjøring.

Kom raskt i gang på Betsafe og få sikre uttak i alle situasjoner

Betsafe er et sikkert spillselskap med flere muligheter for både innskudd og uttak. Takket være samarbeid med de mest etablerte betalingstjenestene får du alltid raske og sikre innskudd og uttak. Når du blir medlem, verifiserer du med bankID, og ​​deretter kan du velge Trustly som betalingstjeneste. Da kommer pengene direkte inn, men fremfor alt bruker uttakene kun opp til et kvarter før du har pengene på bankkontoen.

I tillegg til Trustly, er det andre etablerte betalingstjenester som VISA, Skrill, Neteller, Mastercard, Paysafecard, Zimpler og Swish. Det betyr at du har mange alternativer å velge mellom når det gjelder innskudd og uttak. Vår anbefaling er å kjøre Trustly hvis du mottar en bonus, ellers er E-lommebøker som Skrill og Neteller veldig enkle.

Kundeservice på norsk

Betsafe har en solid kundeservice som gjør alt for kundene sine. Uansett hva du trenger hjelp med, er deres fantastiske personale tilgjengelig. Alle som jobber på Betsafe gjennomgår en streng opplæring i ansvarlig spill og service for å tilby kundene en best mulig service. For din komfort har du alltid tilgang til norsktalende kundeservice via live chat, telefon eller mail. Anbefalingen vår er utvilsomt live chat, i det minste hvis du er god på tastaturet. Det er den raskeste måten å få hjelp. Betsafe support er åpen 24 timer i døgnet, alle dager i året!

En flott spillopplevelse

For alle som ikke har prøvd Betsafe er det et betting spillselskap vi kan anbefale. For noe ekstra kan du også glede deg over en velkomstbonus på tusen ekstra. Legg til at oddsen ofte er det høyeste i markedet, og at det eksakte antallet markeder er tusenvis hver dag. Det samme høye nivået gjelder enten det er live spill eller pre game. Betsafe har ganske enkelt alt det den kresne spilleren er ute etter. Derfor tror vi at du som ikke har vært medlem av spillselskapet før, bør vurdere det i dag.