Betsson – Et spillselskap som passer for alle

Hvis du elsker å satse og vil ha en spillopplevelse av høy kvalitet på alle nivåer, er det Betsson du bør henvende deg til. Spillselskapet er et av Norges mest erfarne spillselskaper og når kunder over hele verden. Trygghet og sikkerhet er viktige deler av Betssons misjon, som også nylig ga ut en ny nettside som gjør spillopplevelsen enda bedre. Gled deg over betting i verdensklasse på en av de morsomste spillsidene. Nye kunder som ikke har vært medlem før, kan også motta en oddsbonus som gir en veldig fin start på spillingen. Bli med i dag og få en drømmestart på et av Norges mest anerkjente spillsider hvor du ikke går glipp av et sportsøyeblikk.

Velkomstbonusen hos Betsson er fantastisk

Når du registrerer deg hos Betsson, får du en veldig flott start takket være den fantastiske oddsbonusen som venter deg. Hvis du ikke har vært medlem før, eller er medlem, men ikke har mottatt noen bonus siden årsskiftet, kan du dra nytte av den første oddsbonusen. Setter du inn 100 NOK eller mer, aktiverer du velkomstbonusen som gir deg 100% opp til 2000 NOK i innskuddsbonus. Du kan bruke bonuspengene og innskuddet ditt i ethvert marked og kan velge og vrake gjennom sportsboken. Hvis du heller vil satse live, kan du selvfølgelig bruke bonusen din også på live-spill. Vilkår og betingelser gjelder. Besøk Betsson for å se disse.

En sportsbok med noe for enhver smak

Enten du vil satse på fotball i ypperste klasse som Premier League eller Champions League, eller liker innenlandsidrett som Tippeligaen eller Toppserien, har Betsson noe for deg. Norsk og nordisk idrett er noe Betsson virkelig bryr seg om, noe som er tydelig gjennom engasjementet og økonomiske bidrag. For eksempel er spillnettstedet hovedsponsor for SHL og bidrar dermed med flere millioner til sporten.

I tillegg til fotball og tennis, vil du finne rundt 30 andre morsomme idretter, inkludert E-sport, noe Betsson i økende grad investerer i. Esport er noe som vokser, og for alle som liker å satse på de digitale heltene, er Betsson et utmerket alternativ. Vi har så langt ikke funnet noe markedet vi savner på spillsiden. Du kan til og med satse på virtuell sport på Betsson.

Bet Builder – Bygg flere spill i løpet av samme kamp

Betsson er et av spillselskapene som lanserte Bet Builder-funksjonen. Dette betyr at du kan plassere kombinasjonsspill på en og samme kamp, ​​noe som ikke har vært tillatt før. Med Bet Builder har du muligheten til å heve oddsen betydelig da kampene multipliseres mot hverandre, og dermed gjøre kupongen din enda sterkere. Så langt er det i utvalgte markeder at Bet Builder er kompatibel, og du kan finne kampene på Betssons nettsted. Prøv Bet Builder for en ny type kul spillopplevelse.

Bruk cash out hvis spillet snur

En funksjon som har blitt satt stor pris på av spillerne på Betsson er cash out som ble introdusert for noen år siden. Med cash out har du muligheten til å ta ut deler av gevinsten din selv om kampen ikke er avgjort. For eksempel er dette bra hvis kampen ditt allerede er i gang, men du tror den ligger an til å snu. Ved å benytte cash out avslutter du spillet tidlig og får mesteparten av gevinsten (hvor mye som er tilgjengelig på hvert unike spill varierer avhengig av hvor mye som er igjen av kampen og andre forhold).

Imidlertid, hvis du heller vil ha hele gevinsten utbetalt, må du vente til kampslutt. Derfor bør du bare bruke cash out når spillet pågår, og om du tror kampen vil snu.

Live betting og live streaming sport

Å spille live er noe flere og flere spillere foretrekker. Det er noe med spenningen ved å satse på en pågående kamp mens du følger med. Ofte er spillene litt morsommere og mer unike, for eksempel neste hjørnespark eller neste gule kort. Det er ikke uvanlig at oddsen er høyere under live-spill. Hos Betsson er live-spill absolutt i verdensklasse, og umiddelbart når du besøker odds-siden ser du tydelig hvilke kamper som skjer eller begynner snart.

Betsson har også et fenomenalt utvalg av live-streaming sport, blant det største på markedet. Du kan se sport gratis, helst kampene du har satset på. Spillselskapet har svært gode rettigheter, men tunge ligaer som Serie A, La Liga og Bundesliga – for å nevne noen. Alt som trengs for å glede deg over livestreaming gratis er en positiv spillbalanse. Live betting og live streaming sport er en fantastisk kombinasjon og noe vi vil anbefale for deg som spiller hvis du er ute etter litt mer action.

Ny nettside gjør Betssons spill enda bedre

Nylig, etter flere års arbeid, lanserte Betsson sin nye ferske hjemmeside. Resultatet er enestående og et allerede solid spillnettsted har hevet flere nivåer. Ikke bare laster den nye nettsiden raskest av alle spillsider vi har prøvd, designet har fått et løft mens nettstedet er mykere og mer brukervennlig. For de som er nostalgisk,  kan den gamle nettsiden benyttes som et alternativ en stund, men vi er overbevist om at du vil like nye Betsson som gir enda bedre spill for pengene.

Betsson på mobilen

Betsson vet at spillerne i økende grad spiller på mobil, og derfor er mobilopplevelsen til Betsson på øverste nivå. Last ned appen eller kjør direkte fra mobilnettleseren din, hele sportsboken og casino er tilgjengelig på smarttelefonen eller nettbrettet. Så lenge enheten din er relativt moderne, kan du glede deg over Betsson når du er på farten. Det gjør din spillopplevelse mye mer fleksibel, ettersom alt som trengs er en internettforbindelse for at du skal ha tilgang.

Til slutt

Betsson tar ansvarlig spill på høyeste nivå og har en hel side dedikert til emnet. Hvis du eller noen du kjenner er i faresonen, er det hjelp å finne inn under fanen Responsible Gambling. Trenger du hjelp i henhold til avhengighet, ikke nøl med å skaffe hjelp!