LeoVegas – Nummer 1 på mobilen

Spillselskapet LeoVegas ble stiftet i 2012 og har siden klatret til topps i norsk spillkultur. LeoVegas er et spilleselskap å glede seg over med en uslåelig sportsbok, hundrevis av timers live-streamet sport hver uke og live spill i verdensklasse. Nye medlemmer har også muligheten til å motta en oddsbonus som lar deg satse på favorittidrettene dine med gratis penger. Registrer deg i dag på LeoVegas hvis du er en kresen person som ønsker en best mulig spillopplevelse. Ikke minst kan du få en fantastisk velkomstbonus som hjelper deg i gang. Om dette virker spennende, les videre eller besøk bettingsiden da vel!

LeoVegas oddsbonus

Nye kunder hos LeoVegas har en sjanse til å få den drømmestarten i deres spill vi alle etterstreber når vi spiller. Med en oddsbonus på opp til 3000 NOK du får mye spill for pengene dine. Spillselskapet har en gigantisk sportsbok med alt du kan forestille deg, og med bonusen kan du utforske flere forskjellige idretter både live og pre game. Tilbudet gjelder for alle nye kunder, men har du vært medlem før og mottatt velkomstbonusen før 1. januar 2019 har du muligheten til å motta bonusen igjen. Besøk LeoVegas for fullstendige betingelser.

Sportsbok og markeder

Enten du liker elitefotball som Premier League eller Champions League – eller vil sitte i vintersofaen og satse på langrenn – kan du gjøre det på LeoVegas. Deres utvalg av odds er kanskje det beste i landet med alt og litt mer. Under de største kampene øker oddsen dramatisk og spenningen øker ytterligere. Spillselskapet elsker sport og tipping, noe som er tydelig i antall markeder som tilbys.

Med markeder som er skreddersydd for hver sport og begivenhet, får du den samme høykvalitetsspillopplevelsen, enten det er Champions League eller Melodifestivalen. LeoVegas har alt man forventer fra et sportsspillfirma.

Cash Out – for deg som vil spille trygt

Cash Out-funksjonen til spillselskapet gir deg muligheten til å fullføre spillet før spillet er over og fortsatt få noen av gevinstene dine. For eksempel, hvis spillet ditt pågår og du føler det er i ferd med å ta en negativ sving for deg, kan det være greit å ta ut penger og ta ut noen av gevinstene. Husk imidlertid at det ikke er mulig å få full fortjeneste ved cash out, da må du vente helt til kampen er ferdig. Hos LeoVegas har du muligheten til å velge. Deres utbetaling er så avansert at du også kan velge å ta ut deler av spillet som utbetaling mens det gjenværende spillet er gyldig til kampen er over.

Bet Builder – Kombiner flere spill i samme kamp

LeoVegas har utviklet en ny funksjon som spillerne elsker. Det handler om Bet builder som lar deg øke oddsen ved å spille på kampenr fra flere markeder på samme kupong. Tidligere var det ikke mulig å kombinere markeder fra samme kamp, ​​men med Bet Builder er dette nå mulig. Du kan få betydelig høyere odds og kampen du ser umiddelbart blir mye mer interessant med et kombinasjonsspill.

Live streamet sport på LeoVegas

Spillselskapet har et virkelig godt utvalg av live-streamede idretter. Det lar deg se hundrevis av timer med live sport hver uke gratis på spillstedet. Serie A, La Liga, Tennis, Ishockey, Volleyball og mye mer er tilgjengelig i et bredt spekter av idretter for deg. Alt som trengs er en positiv spillbalanse, og du kan glede deg over så mye sport du vil på LeoVegas. Et tips er å satse live på kampen du ser på. Det gir en forbedret spillopplevelse verdt å prøve, og vi er sikre på at du vil sette pris på live-spill og live-streamet sport på spillstedet.

Norsk kundeservice 24/7

Når du har et spørsmål eller en tanke, kan det være fint å kommunisere på norsk. Derfor er LeoVegas norsktalende kundeservice tilgjengelig for deg 24/7. Du kan kontakte support via live chat, telefon eller e-post. Vi anbefaler live chat da det gir den raskeste hjelpen og servicen online. Men hvis du ikke vil chatte, er som nevnt telefon og mail også tilgjengelig. LeoVegas kundeservice har vunnet flere priser for sin fantastiske stab, og det er ikke rart at kundene føler seg trygge hos spillselskapet.

LeoVegas er konger på mobil

For de som vil ha en mobil spillopplevelse av høy kvalitet, er det ikke mange bedre alternativer enn LeoVegas. Mobil er noe som spillselskapet prioriterer stort med en unik app bare for å satse. Dette lar deg ta med hele sportsbooken uansett hvor du er, og dermed får du en mer fleksibel spillopplevelse på alle nivåer. Sats på bussen eller i køen, med LeoVegas på mobilen din har du satset overalt.

I løpet av det siste året har LeoVegas utviklet en app som nylig ble utgitt. Det er en resultatserviceapp som i stor grad forenkler spillingen din. Ikke bare kan du få merknader før kampen starter, slik at du aldri går glipp av en kamp, ​​du kan også bestemme hva du synes oddsen er verdt i et marked og få en notifikasjon om oddsen oppstår. For eksempel kan Barcelona ta imot Numancia hjemme, men odds på 1.06 gir ingen spillverdi for deg. Imidlertid vil du plassere et spill hvis oddsen er 1,50. Ved kampstart scorer Numancia og oddsen heves til 1,50 på Barca-seier. Da får du en notifikasjon på mobilen din og kan plassere innsatsen din til odds 1,50 hos spillselskapet.

Ansvarlig å spille en hjertesak for LeoVegas

Hvis det er noe spillselskap som tar ansvarlig spill på alvor, er det LeoVegas. Når du registrerer deg, bestemmer du umiddelbart dine økonomiske grenser og tidsbegrensninger. På den måten spiller du ikke for penger du ikke har råd til å tape. Under fanen “Ansvarlig spill” vil du finne en hel side dedikert til emnet direkte lenker til forskjellige organisasjoner som hjelper spilleavhengighet.

 Spill alltid ansvarlig og prøv aldri å jage tap. Spill i stedet for moro skyld og ha det gøy. Hvis du gjør det, er LeoVegas et av dine bedre alternativer å velge mellom. Lykke til med tipping hos et stort spillselskap. Og husk å alltid ha det moro når du satser på sport.