Hvem vinner Champions League 2021/22

Etter sommerens fotball -EM gleder vi oss nå til Champions League sesongen 2021/22. Det er veldig spennende å se frem til når Europas beste klubblagsturnering blir avgjort. De regjerende mesterne er Chelsea, som vant en spennende finale mot Manchester City sist. Det var andre gang på tre år det var doble engelske lag i finalen. I forkant av årets Champions League er det nok en gang et britisk lag som er favorittene. Pep Guardiolas Manchester City er laget med de laveste oddsen for å vinne seieren i turneringen. Men samtidig har City vært favoritter de siste sesongene. Og av alle favorittene er laget det eneste som ikke har klart å vinne Champions League. Blir det i år at forbannelsen brytes, eller vil vi få en annen vinner av Champions League 2021/22?

Beste odds på Champions League 2021/22

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Odds vinner Champions League fra ComeOn

  • Manchester City – 4,50
  • Paris SG – 6,00
  • Bayern München – 7.00
  • Chelsea – 9.00
  • Liverpool – 9.00
  • FC Barcelona – 14.00
  • Manchester United – 14.00

Finn oddsen hos ComeOn!

Manchester City er favoritter etter oddsen

Forrige sesong gikk Manchester City helt til finalen. Siden de møtte Chelsea, var de også ganske klare favoritter til å vinne kampen. Men Thomas Tuschel Chelsea var for vanskelige, og etter at Kai Havertz scoret kampens eneste mål, klarte Chelsea å vinne den  beste av klubblagstitlene. Manchester City har imidlertid ikke styrket troppen for i år, men det ryktes at Englands landslagsspiller Graelish er på vei til klubben. City har imidlertid størst behov for en spiss, og en spiss i verdensklasse er trolig nødvendig hvis det skal bli en tittel i Champions League. Men Pep Guardiola har sagt at det ikke er mulig å rekruttere en spiss på høyeste nivå på grunn av de økonomiske reglene Fair Play. Det gjenstår å se om City styrker troppen ytterligere, men alt annet ville være overraskende.

Paris Saint Germain blir veldig farlig

Den franske giganten PSG har gjort et sterkt Silly Season og kan godt vinne Champions League i år. I målet har de fått Gianluigi Donnarumma helt gratis. Den italienske keeperen ledet sitt Italia til EM -gull og er en av verdens beste keepere. At de fikk ham gratis som Bosman gjør det hele enda bedre for klubben. En som også kom gratis er Sergio Ramos hvis kontrakt ikke ble forlenget for Real Madrid. Med Donnarumma i mål og Sergio Ramos i forsvar, får du en sentrallås som er av ypperste verdensklasse. Legg til rekruttering av Achraf Hakimi, Danilo Pereira og Georginio Wijnaldum. Med stjerner som Neymar, Mbappe og flere andre i klubben kan de veldig godt vinne hele Champions League.

De andre engelske lagene får det vanskelig

Chelsea, Liverpool og Manchester United får det vanskelig å vinne Champions League. Selvfølgelig har Manchester United rekruttert interessante med både Raphael Varane og Jadon Sancho. Men det er ikke sannsynlig å vinne Champions League med det laget. Liverpool har riktignok rekruttert Ibrahima Konaté fra RB Leipzig for drøyt 40 millioner euro. Chelsea har ikke rekruttert noen, men det er ikke veldig rart med tanke på hvor mange spillere laget kjøpte før forrige sesong. Klubben vant Champions League med den troppen som er tilgjengelig nå. Men det kan være tøft å gjenta bedriften.

Bayern München har styrket troppen sin

De tyske mesterne Bayern München er alltid interessante og med i diskusjonen om å vinne Champions League. Så også før sesongen 202/21. Det er sant at FC Bayern har tapt David Alaba for Real Madrid, men signeringen av Dayot Upamecano er spennende og kan bli vellykket. Det tyske laget vant turneringen i 2019/20, men tapte til PSG forrige sesong i kvartfinalen etter færre bortemål. Bortemålsregelen er fjernet for sesongen 2021/22 for første gang på mange år. FC Bayern kan vinne Champions League, men det er sannsynligvis lag som ser litt sterkere ut enn den tyske maskinen.

Hvor har vi Real Madrid og FC Barcelona?

Den spanske giganten Real Madrid og FC Barcelona er i finanskrise. Barcelona klarte å få en forlengelse med Lionel Messi, men må bli kvitt spillere. Det er vanskelig å se laget utfordre hele veien for tittelen. Barcelona har riktignok signert Sergio Agüero, Eric Garcia og Memphis Depay som Bosman. Samtidig som de også rekrutterte høyrebacken Emerson Royal fra Real Betis. Men at det ville være nok til en Champions League-tittel er ikke sannsynlig. For Real Madrid ser det ikke mye bedre ut. ”Los Blancos” har mistet Sergio Ramos og Raphael Varane og ser svake ut i forsvaret. Selvfølgelig har de fått David Alaba på Free Transfer, men det er ikke nok for et lag som har stort behov for å styrke troppen.

Hvem vinner Champions League 2021/22

Oddstips – Hvem vinner Champions League 2021/22?

Det blir i hvert fall et interessant år i Champions League 2021/22. De største klubbene har ikke klart å styrke seg som de ville gitt den økonomiske situasjonen som pandemien har medført. Men det er en klubb som har nærmet seg tittelen, og som ser mye sterkere ut enn i fjor. Med Donnarumma og Sergio Ramos har PSG et lag som får oss til å tro at de vil vinne Champions League. Derfor spiller vi PSG som vinner av Champions League -sesongen 2021/22 hos norske bettingsider.

Vi spiller på Champions League 21/22 hos ComeOn!