Hvem vinner Premier League sesongen 21/22?

En ny sesong venter i verdens mest attraktive fotballliga. Spørsmålet alle stiller er hvem som faktisk vinner Premier League sesongen 21/22? Manchester City er regjerende mestere og favoritter for å vinne også neste sesong. Men det er flere klubber som kan utfordre om tittelen. Liverpool hadde en tøff sesong, men vant sesongen før. I tillegg har Manchester United rekruttert interessante og ble nummer to forrige sesong. Chelsea er også en utfordrer da de vant Champions League og har blitt et helt annet lag under Thomas Tuschel. Kan de nå helt til nr 1 i Premier League? Andre utfordrere er Leicester, Tottenham, Arsenal og Everton, selv om det er lite sannsynlig at de vil vinne ligaen i 2021/22.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 freebetT & C Apply Les mer BESØK
2 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
3 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
4 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
5 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
6 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
7 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
8 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
9 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
10 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Manchester City er klare favoritter

Manchester City har oddsen 1,72 for å vinne Premier League, odds som viser hvor store favoritter de er. Forrige sesong vant de ligaen i overlegen stil, og nå ser de enda sterkere ut. Pep Guardiola vet hvordan man vinner ligatitler, og de fleste sier at City vinner en andre ligatittel på rad. Selv om Manchester City ikke har vært veldig aktiv i Silly Season, har de flere spillere som har modnet betraktelig. For eksempel Phil Foden som fikk sitt virkelig store gjennombrudd i fjor. Manchester City vant Premier League og EFL Cup forrige sesong. I tillegg var de i finalen i Champions League og kan godt gjøre en lignende sesong i år.

Det som snakker mot Manchester City er at de vil satse enda hardere på Champions League i år. I tillegg har flere av de andre lagene investert mer for å få bedre fotball tropper og være i stand til å utfordre. Samtidig er det ikke noe lag i ligaen som har en bedre tropp enn City og med Pep Guardiola som trener, burde det derfor bli nok et gull.

Kan Chelsea utfordre og gi City en kamp?

Chelsea hadde to forskjellige sesonger på forrige sesong. Først gikk alt veldig dårlig under Frank Lampard. Men etter at Lampard ble sparket, kom Thomas Tuschel inn som hovedtrener. Den tyske treneren tok laget til topp 4 og ledet laget til finalen i FA Cup, hvor de tapte mot Leicester. Som om det ikke var nok vant de også Champions League under den tyske treneren. Etter å tidligere fått forbud mot transfers, rekrutterte Chelsea mye for forrige sesong. Til slutt fant alle stjernene og nye oppkjøp endelig den rette, og hvis de kan spille like bra i 2021/22, vil de være i kampen om tittelen. I tillegg har det gått rykter om en viss nordmann til klubben. Hvis Chelsea rekrutterer Håland, vil de være en reell tittelkandidat.

Kan Liverpool komme tilbake?

Liverpool vant sin første Premier League-tittel i sesongen 2019/20. Men forrige sesong gikk det ikke like bra for Jürgen Klopp. Selvfølgelig pådro de seg en skade på lagets kanskje beste spiller da Virgil van Dijk gikk glipp av hele sesongen. Men det er ingen unnskyldning for lagets få poeng. Takket være et opprykk i løpet av de siste serierundene klarte de å klatre til topp 4-plassering. Dermed er laget kvalifisert til neste års Champions League. Vi tror ikke Liverpool vil ha en like svak sesong 2021/22. Men det føles ikke som om de har en bred nok tropp til å vinne Premier League. Men samtidig har Jürgen Klopp ført laget til seier i både Premier League og Champions League tidligere, så det er heller ikke mulig å telle laget helt ut.

Kan Solskjær lede United til tittelen?

Forrige sesong var Ole Gunnar Solskjær mest suksessrike sesong som trener for Manchester United. Den norske treneren og klubblegenden førte laget til en andreplass samtidig som de også gikk til finalen i Europa League. Men sesongen tok en bitter slutt da de tapte på straffer mot Villarreal. Foran sesongen 2021/22 er Jadon Sancho rekruttert for nesten 1 milliard kroner. Det gir United et nytt våpen i offensiven. Det har også gått rykter om Raphael Varane, noe som ville være et stort løft med tanke på hvor svakt forsvarsspillet var forrige sesong. Men hvis United skal være med på å utfordre om ligatittelen, må de rekruttere annen spillere. I tillegg har Paul Pogba en kontrakt som går ut etter sesongen, og derfor må Unite forlenge, selge eller la ham gå gratis etter sesongen.

Oddsvinner Premier League 2021/22 (topp 4) fra Betsson

 • Manchester City – 1,72 (1,06)
 • Chelsea – 6.00 (1.25)
 • Liverpool – 6.00 (1.25)
 • Manchester United – 7.50 (1.33)
 • Leicester City – 41.00 (5.00)
 • Tottenham – 41.00 (6.00)
 • Arsenal – 67.00 (6.00)
 • Everton – 101.00 (13.00)
 • Aston Villa – 151.00 (21.00)

Besøk Betsson for å finne oddsen på Premier League i dag!

Odds toppscorer 2021/2022 fra Betsson

 • Harry Kane – 5.00
 • Mohamed Salah – 6.00
 • Raheem Sterling – 12.00
 • Diogo Jota – 17.00
 • Timo Werner – 17.00
 • Gabriel Jesus – 21.00
 • Sadio Mane – 21.00
 • Pierre-Emerick Aubameyang – 26.00
 • Patrick Bamford – 26.00
 • Bruno Fernandes – 26.00
 • Jamie Vardy – 26.00
 • Dominic Calvert-Lewin – 34.00
 • Edinson Cavani – 34.00
Hvem vinner Premier League sesongen 21/22?

Hvem scorer flest mål i Premier League 2021/22?

Hvilken spiller som scorer flest mål er alltid en interessant diskusjon. Harry Kane og Mohamed Salah er de to gitt favorittene. Men hvis Harry Kane skal vinne, må Tottenham ha en bedre sesong enn forrige gang da laget var direkte svakt. Mohamed Salah hadde heller ingen god sesong, men er selvfølgelig livstruende, og han har vunnet beste målscorer tidligere. Raheem Sterling var Englands beste målscorer under EM og i Manchester City vil han sikkert score mange mål. I Chelsea finner vi Timo Werner, men spørsmålet er om han har fått tilbake tilliten. Ingen spillere savnet flere klare sjanser forrige sesong enn Werner som virkelig ble avhørt. Menalle vet hvordan det så ut i Leipzig, og hvis tyskeren kan finne samme form, kan han vinne den beste målscoreren.

I Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er det Bruno Fernandes og Edinson Cavani som har lavest odds. Men begge får det tøft å vinne toppscorere i Premier League. Bruno Fernandes tar alle straffene i United, og som du vet, er det vanligvis mange straffer for The Red Devils. Edinson Cavani har lett å finne målet, men spiller vanligvis ikke hver kamp og kommer sikkert ikke å gjøre det denne sesongen heller.

Finn gode Premier League odds og en god odds bonus hos ComeOn!