Paylevo – Tipp på odds og betal senere via faktura

Tipp på odds og betal senere via faktura, Paylevo gir deg nemlig denne muligheten. Du kan tippe for opptil 300 € per måned som du siden betaler med faktura på et senere tidspunkt. Paylevo er en metode som ikke er superpopulær helt enda, og derfor kan man ikke finne den hos alle bettingsider. Men betalingsmetoden vokser stadig og blir også derfor plukket opp hos flere og flere bettingselskaper.

Paylevo kommer uten app, noe som vil si at du ikke trenger en smarttelefon for å benytte deg av metoden. Test ut Paylevo i dag!

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Slik fungerer Paylevo for oddstippere

For å kunne benytte seg av Paylevo så er man først nødt til å opprette et kundeforhold hos dem. Det vil si at du er nødt til å «søke» om du har mulighet til å få faktura hos dem. Du er nødt til å sende inn en bekreftelse på at du er du for å bekrefte din identitet. Paylevo vil deretter gjøre en kredittsjekk på deg for å se om du er kredittverdig. Spillere som har betalingsanmerkninger, får nemlig ikke et kundeforhold hos selskapet. Men dette sier egentlig seg selv. Man burde ikke tippe og spille hos bettingsider dersom man sitter i en vanskelig økonomisk situasjon.

Hva skjer dersom du blir godkjent?

Men dersom du går igjennom og blir godkjent, så er det svært enkelt å gjøre innskuddet hos bettingselskapet. Hos Paylevo må du registrere deg med telefonnummer. Når du så gjør innskudd på bettingsiden, via kassereren, vil du få tilsendt en melding på telefonen din. Denne bruker du til å bekrefte innskuddet. Og det spiller ingen rolle om du har en nyere telefon, eller om du har en eldre.

Koster det noe å benytte seg av Paylevo?

Det eneste du trenger å betale er et fakturagebyr på 29 kroner som kommer i tillegg. Utenom dette er betalingsmetoden helt gratis å benytte seg av. Men husk at du er nødt til å betale fakturaen når du mottar den. Dersom dette ikke blir gjort vil du får gebyrer. Dette starter da på 60 kroner og vil øke desto lengre du venter. Dersom du ikke betaler i det hele tatt, vil fakturaen bli sendt inn til inkasso til slutt. Spill derfor KUN med penger du har og ikke for penger du ikke har.

Er det trygt å benytte seg av Paylevo?

Først og fremst kan man alltid sjekke om betalingsmetoder er trygge ved å sjekke direkte på bettingselskapet sin side. Dersom bettingselskapet har lisens, vil det være generelt trygt å gjøre innskudd og uttak. Paylevo er et svensk selskap, og de er underlagt mange strenge regler og lovverk. Vilkårene og betingelsene som er lagt til betalingsmetoden er lagt der for din sikkerhet.

Kan jeg få hjelp dersom jeg trenger det hos Paylevo?

Selvsagt har Paylevo kundeservice som er mulig å kontakte dersom du trenger hjelp. De har et telefonnummer, i tillegg til at du kan sende dem e-post for henvendelser som ikke trenger å bli fikset umiddelbart! Du kan også finne svar på oftestilte spørsmål direkte på siden deres. Paylevo finnes for øyeblikket tilgjengelig på svensk, finsk og engelsk.

Et bettingselskap har også sjansen til å hjelpe, samt svare på mange spørsmål. Så ikke nøl med å ta kontakt med agenter direkte på bettingsiden.

Tipp ansvarlig!

Det er ingen, hverken oss, bettingselskaper, familiemedlemmer eller noen andre, som ønsker å se at du havner i en dum og negativ situasjon pga. pengespill på nett. Husk at dersom du benytter deg av denne metoden, så spiller du på kreditt. Det vil si at du spiller for lånte penger. Vi anbefaler aldri at du prøver å spille inn igjen tap eller benytter mer enn hva du har råd til.

Sett grenser for å få full kontroll på gamblingen. Grenser kan du sette direkte på bettingsiden. Disse vil da stoppe deg i å kunne sette inn et spesifikt beløp, i tillegg til at du kan sette opp hvor ofte du skal få en realitetsjekk! Spill og tipp ansvarlig!

Paylevo – Tipp på odds og betal senere via faktura

Anbefaler BettingSpesialisten Paylevo?

Dersom du er en spiller som føler at du har full kontroll over pengebruk og egen spilling, så kan vi anbefale Paylevo. Vanligvis anbefales det ikke å spiller for lånte penger eller å tippe først for så å betale senere. Paylevo har en grense på maks 300 € måneden, og du har også sjansen til å sette egne grenser for bruk.

Metoden er svært enkel å benytte seg av og kan benyttes til å innskudd uansett hvilken type mobil du har. Innskuddsmetoden er også svært sikker i henhold til personlig og sensitiv informasjon, fordi du ikke trenger å oppgi dette når du gjør innskuddet.