Wimbledon 2020 – En prestisjefull tennis oddstipping

Er du en som liker tennis? Uansett om du gjør det eller ikke vil vi tro at du har hørt om turneringen som heter Wimbledon. Dette er da den turneringen som er mest prestisjefull av dem alle. Det å drive med oddstipping på tennis og Wimbledon 2020 er en prestisjefull og opplevelsesrik opplevelse! Test det ut i dag du også! Den kommer fra helt tilbake til 1877, og er den tredje i rekken av alle Grand Slam turneringene. Wimbledon er også den eneste av dem som blir spilt på gress. Tennis som blir spilt på gress gi en ekstra utfordring og gjør dermed kampen mye mer spennende. Wimbledon er en perfekt sport å drive med oddstipping på. Med mange markeder og hele 128 aktive spillere har du nemlig mange muligheter til å vinne penger. Så her er det bare å sette i gang.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Wimbledon 2020

Tennis betting er en av de mest populære sportene å tippe på, og mengden som tipper på Wimbledon er helt enorm. Turneringene i Wimbledon 2020 vil starte i juni og juli. Den første runden for både kvinner og menn starter den 29. juni, og blir spilt hos hosten All England Club som du finner i sør-øst London. Det finnes mange forskjellige favorittspillere blant folk, men tre av de mest populære mennene er definitivt Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal. Når det kommer til kvinner er Serena Willioms den desidert største favoritten. Etter dette kommer Ashleigh Barty, Petra Kvitova og Naomi Osaka.

Oddstipping på Wimbledon

Oddsene til Wimbledon blir sluppet omtrent rett etter at årest Wimbledon-turnering er ferdig. Og det er derfor også mange ting å tippe på. Du kan enkelt finne statistikker fra forrige turnering, noe som kan hjelpe deg når du skal tippe på neste.

Det finnes mange faktorer du burde ta i betraktning når det skal tippes på Wimbledon i forhold til andre Tennis-turneringer og kamper. Blant annet har underlaget mye å si. Det at det spilles på gress gjør at spillet blir en del annerledes enn når man spiller på et hardt underlag. Banen blir også tregere pga. gresset.

Siden det finnes 128 forskjellige spillere er det nesten umulig å memorisere noe om alle, og derfor burde man lese statistikker. Man burde også følge med på hvem som er favoritter. Bare på denne turneringen finnes det over 1000 markeder man kan bette på, noe som gir deg drøssevis av forskjellige muligheter.

Strategi for oddstipping på Wimbledon

Det finnes mange strategier som kan hjelpe til slik at sannsynligheten blir bedre for at man vinner, og slik at man kan redusere tap. Følg med på gode servere. Mange av bettingselskapene har allerede plukket ut de beste, men du skal ikke gå langt ned på listen før du finner andre som også er veldig bra.

Tipp på tiebreak dersom det er to gode servere som vinner mot hverandre. Vi kan selvsagt ikke garantere at du vinner, men sannsynligheten blir høyere. Tipp gjerne på underdogen i en slik match.

Finn spillere som ikke er gode på gress slik at du kan satse penger på at de taper. Spillere som ikke gjør det bra på gress kommer nok mest sannsynlig ikke til å gjøre det noe særlig bra. Også les guider. Det finnes mange eksperter der ute som virkelig har peiling på hva de snakker om. Følg med på hva de sier. De kan selvsagt ikke garantere at du vinner da alt kan skje, men sannsynligheten blir høyere.

Wimbledon 2020 – En prestisjefull tennis oddstipping

Populære markeder i Tennis

Noen av de markedene som er populære å tippe på i henhold til Wimbledon er blant annet turneringsvinneren. Har du en god magefølelse, så gå for det! Her kan du selvsagt tippe på både kvinner og menn. Et annet marked som også er svært populær er Matchvinner, som vil si hvem som vinner akkurat der og da. Noen andre markeder som også topper listene over de mest populære er Kampresultat og spill på sett.

Husk at du også har muligheten til å tippe på liveodds på Tennis, dette gjør oddstippingen og sporten enda mer spennende.