Brighton vs. Watford – Premier League oddstips

Brighton vs. Watford – Premier League oddstips

Under lørdagen retter vi blikket mot den engelske sørkysten og møtet mellom Brighton og Watword. Begge lagene kommer til Falmer Stadium med målrike kamper i bagasjen. Og vi regner med at måltrenden fortsetter videre. Kampen starter i morgen klokken 18.30 dersom du har lyst å henge med. Husk at du kan tippe på liveodds også!

Test ut NordicBet ved å klikke her!

Hjemmelaget Brighton

Hjemmelaget Brighton imponerte under innledningen av sesongen med en svært attraktiv fotball. De styrte kampene gjennom bra pasningsspill og en høy ballbesittelse. Spillestilen ga utbytte  og etter et par omganger så det så de ut som et stabilt midtlag. Trener Graham Potter, som er kjent i Sverige for sin vellykkede tid i Östersund, fikk stor skryt. Allerede i november forlenget Brghton kontrakten. Etter Potters bryllupsreise og den positive starten på sesongen gikk tapene opp. Og før den 26. runden plasserer de seg langt nede på tabellen.

Bortelaget Watford

I motsetnings til Brighton hadde Watford en svært dårlig start på sesongen, men etter et dobbelt trenerbytte fikk Nigel Pearson orden på London-laget. Til tross for at de spilte seg om med Pearson befinner de seg i en kritisk posisjon, akkurat som Brighton før den 26. runden i Premier League. De befinner seg nesten på bunnen av tabellen.

Dette tror vi

Spillet sitter i Watfords tre siste kamper, og den siste kampen de spilte endte med over 4.5 mål. Brighton sin siste kamp endte med over 5.5 mål. Det er mye som tilsier at måltrenden kan fortsette til tross for at lagene ikke har de beste plassene på tabellen. Vi velger derfor å tippe at det blir over 2.5 mål. Bettingselskapet vi tipper hos i dag er

Vårt oddstips: Vi tror det blir over 2.5 mål i møtet mellom Brighton og Watford i morgen kveld med en odds på 1.96 hos NordicBet!

Team BettingSpesialisten