Tottenham vs Arsenal – Premier League oddstips

Det er klart for et av de klassiske storoppgjørene i London når Tottenham tar imot erkerivalen Arsenal på søndag. Normalt ville dette vært en kamp med fullsatte tribuner og mye styr i forkant, da dette er to klubber med en ekte rivalisering som går hundre år tilbake i tid. Selv uten folk på tribunene vil det nok gås litt ekstra til i duellene i denne kampen. Hvordan det hele går kan du se når kampen blåses i gang på Tottenham Stadium søndag 12. juli klokken 17.30. 

Klikk her for å besøke LeoVegas og hente din LeoVegas SPORT bonus

Hjemmelaget Tottenham

Tottenham under ledelse av Jose Mourinho har ikke hatt en god sesong. For tiden ligger laget på en 9. plass i Premier League med 49 poeng. Opp til en femteplass som sannsynligvis gir spill i Champions League neste sesong, er det 9 poeng. Det virker umulig på fire kamper, men er egentlig det eneste som kan redde sesongen for Spurs.

Bortelaget Arsenal

Mikel Arteta har fått fart på Arsenal igjen etter en trøblete oppstart etter Korona-pausen. Medregnet FA-cupen er det blitt fire seire og en uavgjort på de fem siste kampene. Laget virker å være i siget, selv om det ble uavgjort 1-1 da Leicester kom på besøk i den siste seriekampen. Gunners ligger på plassen foran Tottenham med 50 poeng. Laget ligger dermed nesten like dårlig an som Tottenham med tanke på CL-spill neste sesong. Det eneste som kan redde sesongen for Arsenal er et trofé i FA-cupen. Neste hindring der er Manchester City i semifinalen den 18. juli.

Slik tenker vi

Dette er altså to lag som har hatt en sesong langt under pari. Likevel er det mye prestisje plassert i denne kampen og ingen vil trekke det korteste strået. Mye tyder på en jevn kamp, men alt i alt vil nok hjemmebanefordelen samt det at Tottenham lager flere mål hjemme enn hva Arsenal klarer borte, tippe dette i favør av vertene. Derfor spiller vi på hjemmeseier til Tottenham i oppgjøret mot Arsenal til 2,67 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Tottenham får en etterlengtet seier hjemme mot Arsenal til 2,67 i odds hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten