Belgia – Italia – Oddstips fotball-EM 2021 kvartfinale

Av de fire kvartfinalene som ble spilt i EM 2021, er kampen mellom Belgia og Italia det store høydepunktet. Begge lagene har imponert i løpet av turneringen og fortjener å være i kvartfinalen. På forhånd var Belgia en av favorittene. Men siden Kevin de Bruyne og Eden Hazard skadet, er Italia favorittene. En av nasjonene skal spille semifinalen, spørsmålet er hvilken?

Få en oddsbonus på Mobilebet i dag

Belgia kan klare seg uten to stjerner

Jo, Eden Hazard er ikke den samme spilleren han var før. Men å miste Kevin de Bruyne er et stort tilbakeslag for Belgia. Å spille uten en av verdens beste midtbanespillere og kanskje hele lagets beste spillere er ekstremt vanskelig. Samtidig er det kvalitet i det belgiske laget. Romelu Lukaku blir ikke en enkel kamp for de italienske forsvarerne.

Hvordan stiller Manicini opp laget sitt?

Det har vært gøy å følge Italia i dette EM-sluttspillet. Italia gikk gjennom gruppespillet uten å slippe inn et mål og vant alle kampene. I åttendedelsfinalen mot Østerrike holdt Italia igjen da det sto 0-0 etter 90 minutter. Men på overtid scoret Italia 2 mål mens Østerrike scoret 1. Dermed er Italia videre til kvartfinalen og har store forhåpninger om å vinne EM. Belgia blir kanskje den vanskeligste testen på vei til en finale.

Jevn kamp mellom to dyktige lag

Selv om de Bruyne og Hazard mangler for Belgia, har de fortsatt utrolige spillere. Oddsen taler for en jevn kamp med Italia som favorittene. Uansett håper vi på en velspilt kamp mellom to dyktige lag. Vi tror Italia kan vinne hele europamesterskapet og fremfor alt gå videre til semifinalen. Derfor spiller vi Italia som vinneren til odds 2,40 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Italia vinner over Belgia til odds 2,40 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus på Mobilebet og oddse på hele EM-sluttspillet