Tottenham mot Arsenal – Oddstips i Premier League

Søndag klokken 17.30 er det klart for et av de virkelig store derbyene i Premier League. Dette når erkerivalene Tottenham og Arsenal møtes på Tottenham Hotspur Stadium. London-derbyet er et skikkelig lokaloppgjør hvor begge lagene vil unngå tap. Og hvor rivaliseringen mellom supporterne er både stor og følelsesladet. 

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Tottenham går for full poengpott mot erkerivalen

Tottenham fikk en flying start på sesongen med tre strake seire. Etterfulgt av fem tap og kun to nye seire var det imidlertid slutt for Nuno Espirito Santo som ble ansatt som manager i juni, og inn kom Antonio Conte. Siden har det gått noe bedre. Under Conte har laget ennå ikke tapt i Premier League. Etter at han overtok i begynnelsen av november er det blitt fem seire og tre uavgjort. Laget ligger nå på sjetteplass i ligaen med 33 poeng, men har tre kamper mindre spilt enn ledende Manchester City som har 53 poeng. 

Siden forrige seriekamp hvor det ble 0–1-seier borte mot Watford den 1. januar, har laget spilt tre cupkamper. I FA-cupen vant de 3–1 hjemme mot Morecambe, mens de to oppgjørene mot Chelsea i ligacupens semifinale begge endte med tap med henholdsvis 2–0 borte og 0–1 hjemme. 

Arsenal vil unngå nederlag i nabooppgjøret

Mikel Artetas menn fikk en verst tenkelig start på sesongen med tre strake tap. Før de gikk inn i en mye bedre periode med seks seire og tre uavgjort. Dette gjorde også at laget avanserte på tabellen. Etter fire seire og ett tap på de fem siste seriekampene ligger laget på femteplass med 35 poeng og to kamper mer spilt enn søndagens motstander. Dette er nok også en posisjon de gjerne vil beholde. Dette siden tap mot Tottenham fører til at de blir plassert av erkerivalen.

Det store spørsmålet er hvordan formen til Arsenal er, siden de kun har spilt to kamper etter 1–2-tapet mot Man City første nyttårsdag. I FA-cupen røk de ut etter å ha tapt 1–0 borte mot Nottingham Forrest, og i den første semifinalen i ligacupen mot Liverpool på torsdag ble det 0–0.  

Tottenham er knepne favoritter

Oddsekspertene tror det nok en gang blir et jevnt London-derby. Statistikken støtter også dette. På de 16 siste PL-møtene står lagene helt likt med seks uavgjort og fem seire til hvert lag. Likevel har bettingekspertene ørlite mer tro på vertene, og av den grunn satser vi Tottenham-seier til 2,60 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Tottenham sikrer alle tre poengene hjemme mot Arsenal til odds 2,60 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Premier League