Brasil vs Jamaica – Oddstips Fotball-VM Damer

Brasil forventes å gå inn i sin siste gruppespillkamp mot Jamaica som favoritter. Oddsexperter ser Brasil som vinnere, noe som tyder på at de forventes å vinne og gå videre til neste runde i VM 2023. Kampen vil bli spilt på Melbourne Rectangular Stadium.

Dato: 2. August – 2023
Avspark: 12:00
Arena: Melbourne Rectangular Stadium (Melbourne)

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på VM 2023

Brasil trenger en seier for å avansere

Selv om ingenting er garantert innen sport fører den ganske sikre antagelsen om at Frankrike vil vinne over målløse Panama til konklusjonen at Brasil må slå overraskende velfungerende Jamaica i Melbourne for å avansere til neste runde. Jamaicas første og eneste mål i turneringen var nok til å slå Panama og gå inn i denne siste kampdagen ett poeng foran Brasil.

En mulighet for Jamaica til å ta skjebnen i egne hender

For forbundsleder Lorne Donaldson er muligheten til å ta skjebnen i egne hender en fantastisk scene som han gjerne ville ha akseptert for to uker siden. Dette siden Jamaica kom inn i dette VM uten en eneste gruppespillseier i sin historie. Donaldson vet at en skarp forbedring er nødvendig fire år etter tapet med 3-0 mot Brasil i turneringen 2019. Men returen av angriper Khadija ‘Bunny’ Shaw fra en suspensjon på grunn av rødt kort burde gjøre det mer sannsynlig å score.

Brasil har alt å spille for

Til tross for presset om å nesten sikkert måtte vinne for å gå videre fra gruppespillet for syvende gang på rad er det kanskje ingen grunn til panikk i den brasilianske leiren ennå. Selv om kaptein Rafaelle Souza hevder at denne kampen er alt eller ingenting. Å avansere med seks poeng som tjent mot Panama (4-0) og Jamaica var en realistisk forventning før turneringen. Dette gjenspeiles i deres varme favorittstatus før avspark.

Brasil vinner dette

Av de fem keeperne som har samlet to nuller i de to første rundene av gruppespill har Jamaicas Rebecca Spencer reddet flest ballerav alle. Den vanskeligste testen hun står overfor i turneringen kan være Brasils midtbanespiller Ary Borges. Hon har fire skudd på mål som resulterte i tre mål.

Vårt oddstips: Brasil vinner VM-kampen mot Jamaica til oddsen 1,22 hos Betinia.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på VM 2023