Rosenborg vs Bodø/Glimt – Eliteserien oddstips

Etter flere måneders forsinkelse ble omsider Eliteserien sparket i gang. Det er nå klart for tredje serierunde, og det kan bli en bra og spennende kamp når serielederen Glimt kommer til Trondheim på besøk til et Rosenborg-lag som jakter poeng for å henge med i kampen om seriegullet. Kampen får du med deg når den sparkes i gang på Lerkendal Stadion torsdag 25. juni klokken 20.30. 

Klikk her for å besøke LeoVegas og hente din LeoVegas SPORT bonus

Hjemmelaget Rosenborg

I 2019 var Rosenborg en skygge av seg selv og viste ikke mye klasse i løpet av sesongen. Til slutt endte det med bronse i serien, men supporterne både krever og forventer bedre. Denne sesongen har så langt ikke gitt mye å glede seg over for de som er glad i RBK. Etter to kamper er det blitt uavgjort og tap og en uttelling på skarve 1 poeng. Rosenborg er ikke blitt utspilt i kampene, men laget mangler en ting hittil i serien. Mål! Etter 0-0 hjemme og 1-0-tap i Molde har laget til gode å score. Kommer forløsningen mot Glimt?

Bortelaget Bodø/Glimt

Glimt har fortsatt der de slapp i 2019-sesongen som endte med sølv. De har vunnet begge kampene. Først borte mot Viking og deretter hjemme mot Haugesund. Målrikt er det også blitt. Det offensive spillet har resultert i 4-2 borte og 6-1 hjemme. 10-3 i målforskjell etter to kamper imponerer. Fortsetter de trenden mot Rosenborg eller blir det sesongens første nederlag? Det blir helt sikkert god fotball uansett.

Slik tenker vi

I fjor vant både Glimt og Rosenborg hjemme. Slik kan det fort bli i år også om Rosenborg åpner målkontoen. Lagene møttes for øvrig i oppkjøringen til serien. Da vant RBK begge gangene med 1-0 og 3-1. De har derfor et lite psykologisk overtak på Glimt. Derfor spiller vi på hjemmeseier til Rosenborg mot Bodø/Glimt til 2,12 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Rosenborg vinner hjemme mot Bodø/Glimt til 2,12 i odds hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten