Eliteserien betting – Spill odds på de beste fotballagene i Norge

For den som liker å spille odds på norsk fotball, er det Eliteserien som gir deg den beste fotballen. Du kan selvsagt spille på andre lag i OBOS-ligaen og videre nedover i seriesystemet også om du vil det eller har et favorittlag som du vil plassere et veddemål på, men den beste og mest attraktive fotballen finner du på det øverste nivået i Eliteserien.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Eliteserien er en populær liga

Norge er et langstrakt land og i Eliteserien finner du lag fra stort sett alle fylker. Det gjør at serien er populær å spille odds på og engasjerer mange mennesker. Mellom 1990 og 2016 var det Norsk Tipping som var hovedsponsor og dermed hadde ligaen navnet Tippeligaen. Etter den tid har navnet vært Eliteserien. Ligaen består av 16 lag godt spredd utover landet fra nord til sør. Dermed har folk som helst heier på lag de har en geografisk tilknytning til, minst et lag de kan heie på.

Nå behøver det jo ikke være slik for alle. Du vet jo godt fra andre ligaer at det ikke er nødvendig å ha den geografiske eller lokale tilknytningen for å bli engasjert i et lag, men en ulempe er det ikke. Derfor er det mange som heier på lag fra helt andre deler av landet selv om de ikke bor der. Nettopp fordi at de har tilknytningen gjennom oppvekst, utdannelse eller arbeid.

1,5 millioner er og ser på Eliteserien hver sesong

Bra fotball er populært, og Eliteserien er intet unntak. Interessen for å se en kamp på stadion er stor, og de siste årene er det 1,5 millioner som har sittet på tribunene og sett på kampene hver sesong. Den store publikumsinteressen gjenspeiler seg også i interessen for å spille odds på den norske Eliteserien i fotball for menn. Nordmenn har tippet og spilt på norsk fotball siden 1948, og ved siden av engelsk fotball er det dette som engasjerer flest.

Derfor er Eliteserien og betting så populært

Mange av oss har selvsagt ett eller flere favorittlag i ligaer rundt omkring i verden, men det er så rart med det, lite engasjerer så mye som den nærmest fotball betting. Nærheten og den geografiske tilknytningen øker engasjementet og interessen. Det er noe mange har til felles og dette fellesskapet øker selvsagt engasjementet rundt et lag i Eliteserien. Den blir et yndet samtaletema både før og etter kamper. Har du et favorittlag så blir gleden større ved seier, og desto enklere er det kanskje også å ha forståelse om det butter litt imot rent sportslig.

Betting på Eliteserien er enkelt

eliteserien odds hos norske bookmakere

Det samme gjelder selvsagt når det kommer til betting på laget ditt eller den norske Eliteserien på generell basis. Som sagt har mange nordmenn spilt på norsk fotball gjennom mange tiår, men ingenting av dette har kunnet måle seg med bettinginteressen som har vært de senere årene. I takt med den teknologiske utviklingen er spilltilbudet blitt svært stort når det kommer til fotball, og den norske Eliteserien er ikke noe unntak fra dette.

Samtidig er det også blitt mulig å spille hos mange bookmakere i og med at internett har resultert i at så godt som alt spill skjer på nettet i dag. Dermed er hele bettingmarkedet blitt en eneste spillplass og du kan dermed spille hos hvem du vil og når du vil. Det gjør det enkelt å spille på Eliteserien uansett hvor du befinner deg i kongeriket eller på et annet sted i verden for den sakens skyld.

Spill på det meste i Eliteserien

Hvis du liker best å spille på utfallet av en kamp er du ikke alene. Dette er fremdeles det mest populære spillet når det kommer til odds på Eliteserien, men med alle valgmulighetene som finnes så kan du krydre spillet ditt på norske toppfotball med mye mer. Gjennom sesongen spilles det 240 kamper og det betyr at du kan plassere oddsspill på litt av hvert.

Langspill på Eliteserien før sesongstart

Er du en tålmodig sjel så anbefales det så absolutt å spille langspill før Eliteserien starter. Det betyr at du kan satse penger på om det blir Rosenborg eller Brann som blir seriemester. Det samme gjelder spill på hvem som sikrer seg medaljene. Du kan også spille på hvilke lag som rykker direkte ned og hvilket lag som havner i kvalifiseringsspill. Hvilken spiller som blir toppscorer i Eliteserien kan du spille odds på, og hos noen bookmakere, som Betsafe, får du kanskje sjansen til langspill på hvilken manager som får sparken først.

Oddsspill på enkeltkamper i Eliteserien

Utfallet av en kamp er mest populært, men hvorfor ikke også prøve på det samme ved pause. Eller kombinere disse to tingene på samme kupong. Da får du ekstra spenning med oddsklassikeren HUB. På de mest populære kampene i Eliteserien er det hundrevis av oddsmuligheter. Utover HUB-spill ved pause og fulltid kan du spille på hvilket lag som scorer først, om det blir scoringer i begge omgangene og om det i det hele tatt scores mål. Du kan også spille på om det første målet kommer etter corner, straffespark, innkast eller frispark. Og om den den første scoringen kommer innen de første 5, 10. 15, 20 eller 30 minuttene av kampen. Om det blir rødt kort eller straffespark kan du også spille odds på i Eliteserien.

Eliteserien betting – Spill odds på de beste fotballagene i Norge

Betting på enkeltspillere i Eliteserien

På samme måte at du kan spille odds på favorittlaget ditt eller andre lag i Eliteserien, så kan du selvsagt konsentrere bettingen rundt enkeltspillere. Det er også populært som bare det. Da kan du spille på om en konkret spiller lager mål i kampen eller om han scorer det første målet. Du kan spille på om han gjør dette på frispark eller straffespark, og om han scorer innen 5, 10, 15 minutter etter kampstart. Det samme gjelder om en spiller i Eliteserien lager straffespark eller får rødt kort i en konkret kamp.