Fotballbetting – enorme spillmuligheter innenfor fotball på nett

Innenfor sportsbetting er det en sport som er kongen. Det er ikke overraskende fotball. Det er jo også den mest populære sporten på verdensbasis og derfor er det ingen overraskelse at mulighetene er mange for de som ønsker å plassere et veddemål eller to på en fotballkamp. Hos bookmakerne finner man alle de store turneringene, mesterskapene og ligaene. Det betyr Champions League og Europa League. Det betyr VM, EM, Copa America og Afrikamesterskapet. Det innebærer sjanser for oddsspill på den norske Eliteserien, Premier League og La Liga. Det er heller ikke noe vanskelig å finne bettingmuligheter nedover i divisjonene i de fleste land. Det samme gjelder kamper på juniornivå samt skolelag rundt om i verden. Innenfor fotball går solen aldri ned og det er alltid noe man kan spille odds på.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Enormt mange spillmuligheter innenfor fotball

Når det kommer til fotball og betting er det nesten bare fantasien som setter begrensninger på hva det kan spilles på. På de mest populære fotballkampene er det ofte mellom 300-500 forskjellige ting det kan settes et bet på. Spesielt kamper i Premier League, Champions League og Bundesliga har mange valgalternativer. Man kan selvsagt spille på utfallet av en fotballkamp. Om det blir uavgjort, hjemme- eller borteseier. Dette kan det spilles på ved pause også, og man kan selvsagt kombinere begge ting på et og samme oddsspill. Det kan også plasseres veddemål på målresultatet ved halvtid, fulltid og begge deler på det samme spillet. 

fotballbetting og odds

Man kan spille på hvilket lag som scorer først og om målet kommer på corner, straffespark eller innkast. Man kan sette et veddemål på hvilken spiller som scorer det første målet, om en spiller får rødt eller gult kort eller om en spiller lager straffespark. Det kan plasseres oddsspill på om det første målet kommer innen de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene, og man kan også spille på om utvalgte spillere lager mål innenfor de samme tidsvinduene. 

Dette er bare noen eksempler på ting man kan spille odds på i en enkelt fotballkamp, og siden det alltid er mange kamper på gang betyr det tusenvis av daglige oddsspill i fotball. Eksemplene er ting man kan plassere veddemål på før kampen starter, men man finner også nesten like mange spillmuligheter til liveodds når kampen sparkes i gang. Da må man imidlertid være rask for det blir mindre og mindre å spille på etter hvert som kampen skrider frem.

Skandinavisk fotball er også veldig populært hos norske spillselskaper. Dette inkluderer norske Eliteserien, svenske Allsvenskan og danske Superligaen.

Langspill for de tålmodige oddsspillerne

En fotballkamp varer som oftest bare i 90 minutter og de fleste klarer å vente på utfallet av den. Imidlertid kan de som er tålmodige og som klarer å vente lenge på utfallet av oddsspillingen plassere noen langspill. Det kan være spill på hvem som vinner VM eller en aktuell liga før disse begivenhetene starter. Og det kan spilles på hvem som blir en ligas eller et mesterskaps toppscorer. Man kan også plassere langspill på hvor lenge managerne blir værende før de eventuelt får sparken, eller hvilken manager som får fyken først.