Betting med kryptovalutaer

I dag er betting med kryptovaluta svært vanlig, hvor bettingselskaper som tar imot norske spillere ofte tilbyr ulike digitale mynter. Verdien av kryptovalutaer er ekstremt flyktig, så vi anbefaler forsiktighet, men det er helt klart flere fordeler ved å spille med bookmakere som tilbyr kryptovalutaer. Norske spillere har ofte store restriksjoner når det gjelder uttak på bettingsider. Derfor kan kryptovalutaer være et godt alternativ når det kommer til innskudd og uttak hos norske bookmakere.

Bettingsider med digge betalinger

Spillselskaper med lisens fra Curacao er mest vanlig

Når det gjelder spillselskaper som tilbyr kryptovalutaer som betalingstjeneste, er det i hovedsak de med lisens fra Curacao som tilbyr dette. Det har kommet mange nye spillselskaper lisensiert av Curacao som tilbyr kryptovalutaer.

Spillselskaper lisensiert av Curacao er ikke like sikre som bookmakere lisensiert av Malta Gaming Authority. Det er imidlertid ikke alle Curacao bettingselskaper som er usikre, men sørg for å være ekstra forsiktig når du spiller med disse oddsselskapene. Spesielt hvis det er et selskap du ikke kjenner. Det er ingen spillgrenser som betyr at du ikke har noen beskyttelse og derfor må du spille ansvarlig.

Betting med Kryptovalutaer

Du trenger en kryptolommebok

Noen bettingselskaper lar deg kjøpe og selge kryptovalutaer direkte med bettingsidene. Da fungerer de som en kryptolommebok hvor du kjøper og selger via spillsidene. Men det beste er å ha din egen kryptolommebok der du lagrer kryptovalutaene dine. Det er noen forskjellige alternativer du kan velge mellom.

Binance er et kjent eksempel som mange bruker i dag. Men det er også Cinbase og Bittrex som eksempler. Dermed har du mange forskjellige alternativer, men den største er Binance, som har omtrent 28 millioner brukere. Hvis du starter med kryptovalutaer og er ny, er Binance muligens det beste alternativet for deg.

Det finnes flere forskjellige kryptovalutaer for betting

Det er mange forskjellige kryptovalutaer å velge mellom. Bitcoin er det desidert mest kjente alternativet hvor du kan få virkelig raske innskudd og uttak. Men det har også blitt lansert flere andre alternativer som kan være verdt å utforske. Vi går gjennom noen av de mest populære.

Bitcoin

Det var Bitcoin som startet alt med kryptovalutaer da en ukjent mann med epitetet Satoshi Nakamoto lanserte Bitcon is. Bitcoin var også den første kryptovalutaen tilgjengelig for spillselskaper. I dag er Bitcoin et veldig populært alternativ hos flere spillselskaper. Det er også Bitcoin som har størst verdi.

Ethereum ETH

Etter Bitcoin er Ethereum den største og mest verdifulle kryptovalutaen. Ethereum har forsøkt å ta opp kampen med Bitcoin men har så langt ikke klart å nå samme verdi. Den store forskjellen er at Ehereum har flere bruksmuligheter. Derfor tror mange at den vil være aktiv i mange år og fortsette å vokse.

Litecoin

Litecoin ble opprettet for å gi et alternativ til Bitcoin og er veldig likt når det gjelder bruk. Forskjellen er at Litecoin er raskere samtidig som de bruker en annen algoritme for å lage disse. Vi har sett flertallet av spillselskapene ta inn Litecoin som en kryptovaluta og dermed har det blitt et etablert alternativ.

Ripple

Vi har sett Ripple bli mer og mer vanlig de siste årene selv om dette er en kryptovaluta som har eksistert siden 2012. Ripple er kanskje ikke like vanlig hos bookmakere som Bitcoin, men det er fortsatt et populært alternativ. Ripple ble tatt frem for å gjøre det enkelt å sende penger mellom ulike nasjoner på en smidig måte

Dogecoin

Grunnleggerne av Dogecoin ønsket å lage et paradis i det volatile markedet av kryptovalutaer som kunne gå opp og ned ekstremt raskt. Dermed er det også passende at det er et meme som er logoen for kryptovalutaer. I dag er Dogecoin imidlertid et seriøst alternativ med en markedsverdi på over 100 milliarder kroner. Transaksjonene for Dogecoin tar ikke mer enn 1 minutt, noe som gjør det til et verdsatt alternativ.

Monero

Alle som bryr seg om anonymitet og personvern kan bruke Monero. Teknologien bak kryptovalutaen gjør at hovedboken deres er så anonym som mulig. Monero gjør det umulig for utenforstående å se transaksjonssummer, noe som skiller seg fra andre alternativer hvor det er umulig å se transaksjoner for utenforstående.

Oppsummering av betting med kryptovalutaer

Vi har sett massevis av kryptovalutaer bli tilgjengelige hos spillselskapene. Mye tyder på at dette vil fortsette også i fremtiden. Vi vil se flere og flere norske aktører som bruker kryptovaluta. Det er ikke så rart med tanke på de store problemene som den norske stat setter sine statsborger i. Ved å blokkere flere betalingstjenester for norske aktører blir tilbudet mer begrenset.

Da er Bitcoin, Ethereum og de andre kryptovalutaene perfekte alternativer. Du vil da ha gode forutsetninger for å være anonym. Du kan holde dine gevinster hemmelige med kryptolommebøkene dine. Det er også mulig å bruke kryptovalutaene dine flere og flere steder, noe som er fantastisk. Ikke glem å motta en oddsbonus med dine kryptovalutaer.