Ishockey betting – Tipp på verdens raskeste sport

Selv om det ikke er fotball eller håndball det prates om, er ishockey en svært populær sport. Mange liker den grove sporten med menn og kvinner som dulter borti hverandre på isen. Kanskje det ligger i vår natur siden vi ar fra en land med kaldt klima? Ishockey er kjent som den raskeste sporten i verden. Det er ikke mange sporter som klarer å holde følge med hastigheten og intensiteten. Tipp på verdens raskeste sport, nemlig ishockey betting. Lær mer og finne ut nødvendig informasjon ved å lese videre.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Ulike ligaer og turneringer å tippe på

Det finnes flere ulike ligaer å tippe på. Noen av dem er store, mens andre er små. Den mest populære av dem er National Hockey League, fortkortet som NHL. Denne ligaen tar plass i Nord-Amerika og består av 30 lag som er fordelt i USA og Canada. Hvert lag spiller 82 kamper hver, 41 borte og 41 hjemme. Dette gir en mengde kamper å tippe på under ligaen og sjansen til å finne verdifulle bets dag ut og dag inn. Og ikke glem GET-Ligaen!

Det finnes også andre ligaer og turneringer som olympiske vinterleker, verdensmesterskap, kontinental hockey liga (KHL), svensk hockey liga, amerikansk hockey liga og NCAA ishockey mesterskap.

Ishockey i seg selv

Ishockey blir spilt med en ishockeystick og en puck. Lagene er delt inn i to lag på seks hver, hvor fem stykker er på banen og en målvakt. Det som er om å gjøre er å skåre flere mål en motstanderen. Kampen varer totalt 60 minutter fordelt på tre. Det vil da si 20 minutter per runde.

Hva kan man tippe på og odds

Man har mange markeder man kan tippe på når det kommer til hockey. Disse er for eksempel hvem som vinner ligaen, hvem som vinner en spesifikk kamp, uavgjort, borte, hjemme, hvem som skårer. Man kan også tippe på om det blir skåret over, under eller ved siden av målvakten.

Odds er essensielt uansett hvilken sport man vedder på. Det er oddsen som avgjør hvor mye man eventuelt vinner. Oddsen er normalt sett delt inn i tre: Fraksjoner som er mest normalt i UK og Ireland, i desimaler som er mest populært i resten av Europa og Moneyline som er mest normalt i Nord-Amerika. Vi kan ta et eksempel: Hva er sjansen for at Amerika slår Russland med en odds på 2.5. Sannsynlighet = 1/desimal odds: 1/2.5 = 0.4. Det vil da si 40 %. Man kan få oddstips hos diverse bookmakere.

Forklaring på betting på ishockey

Det er en hel haug av markeder i henhold til det å tippe på ishockey. De mest poplære er:

  • Ligaens/turneringens outrights. Når man tipper på om et team vinner en spesifikk konkurranse.
  • Resultater av kampen/matchen – Før overtid. Når man tipper om laget vinner innenfor den originale tidsperioden.
  • Resultater av kampen/matchen – Med overtid. Når man tipper om laget vinner med overtid.
  • Pucklinje handikap. Denne type betting er unik for ishockey. En pucklinje er normalt sett satt til 1.5. Underdogen vil få +1.5 mål pucklinjehandikap. Det vil si at dersom man satser på et lag kan de ikke tape med to eller flere mål for at du skal vinne.
  • Totale antall mål, over og under. Hvem vinner og hvem taper. For eksempel 3-2.
  • Riktig poengsum – Hva tror du blir den eksakte poengsummen.