Håndball betting – Massevis av spennende oddsspill hos bookmakerne

Har du tittet blant det som tilbys av oddsspill hos bettingselskapene har du nok lagt merke til at det er fotball som er den store sporten. Det er imidlertid ikke den eneste idretten det er populært å spille odds på. En annen sport som blir bare mer og mer populær blant oddsspillerne er håndball. Denne populariteten gjenspeiler seg også i alle spillemulighetene du får på både odds og liveodds hos de forskjellige bookmakerne. Elsker du kombinasjonen håndball og betting er sportsseksjonene hos spillselskapene en liten honningkrukke.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Håndball er spesielt populært i Europa

I motsetning til fotball er håndball mest utbredt i Europa. Det ser man også i de store mesterskapene hvor det er de europeiske landslagene som dominerer. Enten det er olympiske leker eller verdensmesterskap, er det stor overvekt av europeiske lag i de siste utslagskampene før finalen. Unntaket her er Sør-Korea som på damesiden har markert seg og vært i flere finaler de siste tiårene. Dette er imidlertid unntaket og derfor har de aller fleste medaljene gått til europeiske land.

På damesiden er Norge ett av disse. Siden det store gjennombruddet med bronsemedalje i VM i 1986 er det blitt til sammen 27 mesterskapsmedaljer. Av disse er det to OL-gull, tre VM-gull og syv EM-gull. Det har nesten blitt en tradisjon at de norske håndballdamene kjemper om edelt metall i adventstiden.

På herresiden er det ikke blitt like mye edelt metall hittil, men mye tider på at det kan bli noe av det i årene fremover. De norske håndballherrene har fått et godt lag og har markert seg godt under de siste mesterskapene. I de to siste verdensmesterskapene er det blitt sølvmedaljer, mens EM i 2020 endte med en bronsemedalje.

Mye håndball å finne hos bookmakerne

Normalt er det mye håndball gjennom en sesong. Siden håndball er en innendørssport så spilles dette i haller rundt om fra høst til vår. I sesongen vil det derfor nesten alltid være noe håndball du kan spille på. Hos bookmakerne stenger de aldri så er det en kamp du vil spille på så finner du den i Sportsbooken til bettingselskapene.

Bookmakerne tilbyr selvsagt odds på alle kampene i store turneringer, mesterskap og ligaer. Det betyr OL, VM og EM, men også kampene i de store ligaene. Enten det spilles i Norge, Danmark, Frankrike, Tyskland eller Ungarn. På nasjonalt nivå finner du selvsagt kamper nedover i divisjonssystemet, og heier du på et lag i lokalmiljøet ditt så kan det jo være like spennende å spille odds på det.

Nasjonale cupturneringer er selvsagt på plass og det samme er de store europeiske cupturneringene både for dammer og herrer. Vil du spille liveodds på en kamp i Champions League får du det hos bookmakeren din.

Enkeltkampene har massevis av spillmuligheter

En lagidrett som håndball er som skapt for oddsspill. Det er så mange ting det kan spilles odds på i løpet av en håndballkamp at det bare er fantasien som setter grenser for det. Du finner ikke like mye som i fotball hvor de fleste kampene har mellom 100 og 500 enkelthendelser du kan plassere veddemål på, men du finner utrolig mange ting per kamp. Det er rett og slett slik at om du ikke finner noe du vil spille odds på i håndball, så er kanskje ikke håndballbetting noe for deg.

Om du synes du finner mye interessant i sportsboken hos bettingselskapene, som Betsson, så skal du tenke over at du i realiteten kan multiplisere dette med to. Hvordan er det mulig tenker du kanskje? Jo, det er nemlig slik at de aller fleste ting du kan spille odds på før en håndballkamp starter, kan du også spille liveodds på etter at kampen har begynt. Så fremt den aktuelle hendelsen ikke allerede har inntruffet. Da er det for sent, men samtidig kan det dukke opp nye oddsmuligheter underveis i en håndballkamp.

Håndball betting - Massevis av spennende oddsspill hos bookmakerne

Noen oddsalternativer innen betting på håndball

På tippekupongen finner du klassikeren 1X2 eller HUB. Innenfor betting på håndball er også det det meste plasserte oddsspillet. Da spiller du rett og slett på om det blir uavgjort, hjemme- eller borteseier. Dette kan du også spille på til pause. Eller hvorfor ikke kombinere utfallet ved pause og slutt på en og samme kupong?

Du kan spille odds på hvilket lag som vinner hver av omgangene, eller resultatet i antall mål ved halv- og fulltid. Hvilket lag som scorer først i en håndballkamp er også et populært spill. Du kan selvsagt spille på enkeltspillere. Det innebærer oddsspill på hvilken spiller som lager kampens første mål og hvem som blir mestscorende i kampen.

Det finnes også langspill i håndball. Det betyr at du spiller på hvilket lag som vinner en liga eller en turnering. Om et lag rykker ned fra ligaen, og om et lag når finalen i en turnering. Du kan også plassere langspill på hvilken spiller som blir toppscorer i en liga, turnering eller mesterskap.