Ligue 1 betting – Gode odds på fransk fotball

Den franske fotballigaen har vokst de siste årene. Fransk fotball er blitt kjent over hele verden med verdenscupgull i 1998 og 2018. I dag er det noen av verdens største stjerner i Ligue 1, som Mbappe, Neymar og Ángel Di Maria. For norske spillere som vil prøve på Ligue 1 betting, er det nok av odds og markeder å dra nytte av hos norske betting selskaper. Du kan også motta en oddsbonus og utforske Ligue 1-spill med bonusen din. Det gir mer penger å spille for og en bedre opplevelse ifølge mange.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Få en oddsbonus for Ligue 1

Norske spillere har gode muligheter for betting og odds bonuser. Flertallet av alle norske spillselskaper tilbyr en eller annen form for velkomsttilbud for nye kunder. For eksempel kan du motta en innskuddsbonus fra et norsk spillselskap. De lar deg selv velge hva du skal bruke bonusen din til. Dette lar deg bruke den i Ligue 1 og få mer penger å spille for i fransk fotball. Det gir en start som mange spillere vil ha når det gjelder å satse på fotball.

Vanlige markeder i Ligue 1

Dette er vanlige fotballmarkeder som gjelder for Ligue 1. Allerede før konkurransen har startet, kan du satse på laget du tror vil vinne ligaen, eller hvilke lag som havner i topp 3. Det er også mulighet for å spille på skytende ligavinnere, flest assists og lagene som forlater serie og dermed få spille i Ligue 2.

Du kan også satse på hver enkelt kamp i Ligue 1. Du kan spille kampvinnere, resultater eller målscorere sammen med hundrevis av andre markeder. Hvis det er en stor kamp eller derby, kan du stole på enda flere alternativer enn vanlig. Det er mange markeder og alternativer å oppdage for deg som liker å satse på fransk fotball betting.

Stream kamper gratis

En fordel med Ligue 1 er at de fleste norske spillselskaper har rett til å vise kampene. Dette betyr at du kan se Ligue 1 gratis, så lenge du har penger i spillbalansen din. Hvis du har dette, er live streaming tilgjengelig på alle enhetene dine.

Ligue 1 er rangert som verdens femte beste liga, og å kunne se kampene gratis er en luksus for deg. Se kampene og legg innsatsen samtidig for en komplett opplevelse. Du kan se Ligue 1 gratis fra datamaskinen eller mobilenheten, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. Dette gir deg tilgang til Ligue 1 uansett hvor du er.

Ligue 1 betting - Gode odds på fransk fotball

PSG er den store dominerende klubben

PSG er laget fra den franske hovedstaden Paris. Siden Qatari-eierne overtok, har klubben blitt en global gigant innen fotball. Med stjerner som Mbappe og Neymar er PSG en av verdens beste og største klubber. De er favoritter for ligatittelen hver sesong, og det meste tyder på at det vil være slik i fremtiden.