Valorant betting – Opplev høye odds på Esport

Valorant er det siste spillet utgitt av Riot Games Company. Ved å kombinere FPS og Battle Arena har spillet noen likheter med spill som CS: GO, Overwatch og Apex Legends. Spillet ble ekstremt populært på kort tid, og det er allerede millioner av spillere som har testet Valorant. Siden spillet har spredt seg over hele verden, er det allerede turneringer å satse på i Valorant. Finn en kamp eller konkurranse du vil satse på, og test spill på Valorant i dag. Det er mye å oppdage i dette underholdende spillet.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Mer spill med en bonus

For å få enda mer ut av spillene dine på Esport, er det bra å motta en bonus for sport. Du kan bruke bonusen din for hva du vil, inkludert odds på Esport. Ved å motta en inskuddsbonus får du mer plass til innskuddet ditt. Du kan utforske et spillselskap og se hvilke markeder de tilbyr på Valorant og andre Esport. Med bonusen får du flere spill for samme innskudd. Nesten alle norske spillselskaper tilbyr en eller annen form for bonustilbud for nye kunder. Motta det i dag og opplev Valorant betting på sitt beste.

Kort forklaring på Valorant

Valorant er fra Riot Games, selskapet bak League of Legends. Dette er Riot Games første forsøk på en first person shooter-spill. Det er to lag med 5 spillere i hver mot hverandre. Det ene laget påtar seg rollen som Attackers mens det andre laget er Defenders. Angripere har til oppgave å plante en bombe kalt Spike på et valgt sted på kartet, eller eliminere alle forsvarere, for å vinne en runde. I sin tur prøver forsvarerne å forhindre eller desimere bomben, eller eliminere alle spillerne på andre laget.

En kamp varer i 100 sekunder og inneholder 25 runder der først til 13 vinner. Som du kan se, ligner det veldig på CS: GO. Så også økonomien i spillet der spillere som presterer godt tjener penger å bruke til våpen og oppgraderinger.

Turneringer som er gode å satse på

Det er tre forskjellige typer kategorier på Valorant-begivenheter: små, mellomstore og store nivåer. Det er premiepengene som skiller seg der en liten turnering kan inneholde premiepotter på 100.000 kroner. For mellomstore arrangementer er det opptil 500 000 kroner i premiepenger, mens store begivenheter gir vinneren 1 million kroner og oppover.

Det er på Major-turneringer du kan finne flest markeder for dine spill. Da er det flest muligheter og ofte vinner spill hvor du før turneringen starter kan satse laget du tror vil vinne konkurransen. Det gir flere alternativer til ditt spill på Valorant.

Valorant betting - Opplev høye odds på Esport

Vanlige markeder i Valorant

Valorant er veldig lik CS: GO når det gjelder markeder å spille på. Du kan satse på laget du tror vil vinne ved å satse på kampvinnere. Valorant kan ikke trekkes, noe som betyr at X ikke er tilgjengelig. Et annet vanlig marked på Valorant er over/under antall kart eller runder. Først til 13 runder, noe som betyr maksimalt 25 runder. Dette betyr at det kan være færre runder enn 25, som du også kan satse på.

Du kan også satse på hvor mange ‘kills’ en spiller får, eller hvor mange ganger et lag klarer å plante bomben. I tillegg er det også veldig populært å satse på hvilket lag som vinner en stor turnering.

Stream kampene på Twitch

Fordelen med Valorant betting er at du kan streame alle kampene på Twitch. Se kampene gratis og legg innsatsen samtidig. Registrering hos Twitch er gratis og gir betydelig bedre muligheter for spill.