DOTA2 – Tipping på en av verdens største e-sporter

Å bette på DOTA2 er tipping på en av verdens største e-sporter. E-sports har som idrett og fenomen vokst mye de senere årene. I dag er det ikke bare den harde kjernen som vet hva dette er. Sporten får mye omtale i media og med livesendinger fra turneringer på nasjonale TV-kanaler. Sporten har nådd ut til et stort og stadig voksende publikum. Dette er også takket være SoMe-kanaler som YouTube og Twitch. E-sporter finnes også som fag på skolen. Mange land har også egne landslag, så dette er en idrett som i aller høyeste grad tas på alvor. I dag er e-sport svært viktig for bettingselskapene. Man har derfor mulige til å tippe på oddsen på de mange forskjellige turneringene som er tilgjengelig.

Det vil si muligheten for oddsspill på turneringer på spill som Warcraft III, StarCraft 2, Call of Duty, League of Legends, Rainbow 6, Fortnite, Rocket League, Overwatch, King of Glory og Dota 2. Det finnes også mange andre forskjellige turningering. Dota 2 er blant annet et av de mest populære turneringespillene som man finner hos bookmakerne.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Dota 2 er et populært turneringsspill

Dota 2 ble utgitt i juli i 2011 og er et videospill utviklet av Valve. Spillet går over flere omganger og utøves av ti spillere fordelt på to lag. I startfasen av spillet er hovedfokuset på å skaffe ressurser til kjøp av utstyr for å gjøre de forskjellige spillernes karakter sterkere. Selve spillbrettet er delt diagonalt og hver side har en jungel hvor det kjempes mot et monster. Skal man vinne spillet må man ødelegge motstanderlagets hovedbygning som kalles for «The Ancient». Før spillet starter velger hver spiller en «hero» som bestemmer spillerens rolle i spillet. Mangfoldet av helter er viktig fordi det spiller en viktig rolle i spillets kompleksitet og strategiske elementer. Er det god synergi mellom spillernes helter gir det laget fordeler i kampen mot motstanderlaget.

Det kan plasseres bet på mye forskjellig i Dota 2

Hos bookmakerne er Dota 2 et av spillene innenfor e-sporter som det kan spilles odds på oftest. Det er mange turneringer hvor det konkurreres i spillet og det gir selvsagt mange muligheter for å sette et veddemål eller to. Den største på Dota 2 er The International, men andre turneringer som er verdt å nevne er Asia Challenger League, LPL Pro League, India Premiership og Asia Communication League. I en turnering kan man selvsagt spille på hvilket lag som vinner alt. Her kan man da velge mellom lag A og B. Det kan også spilles på hvilket lag som vinner kart 1 og kart 2. Dette er den mest brukte spilltypen, men siden det spilles både på odds og liveodds vil spillingen også flytte seg til de bestemte spillene under turneringene. 

DOTA2 - Tipping på en av verdens største e-sporter

På de fleste spillene bruker man gjerne et oppsett med best av tre eller fem. Det betyr også at det ofte tilbys spill med handicap. Før turneringer kan man også tilbys langspill i form av hvilket lag som vinner hele turneringen, og ikke bare en enkeltkamp. Underveis kan det også tilbys spill på mest valgte eller mest utestengte helt. Det kan spilles på det lengste og korteste kartet og antall kart som må spilles før et lag vinner. Det kan spilles på det første laget til å få en spesifikk gjenstand. Det kan også spilles på mer og siden dette hele tiden avhenger av hva bookmakerne tilbyr spill på, så vil flere spillmuligheter på både odds og liveodds komme til på Dota 2.