Neteller – En superpopulær betalingsmetode å bruke

En av de meste brukte og kjente virtuelle lommebøkene på markedet er Neteller. E-lommeboken blir brukt i hele 180 forskjellige land, og er også en betalingsmetode som kan brukes på de aller fleste norske bettingsider. Betalingsmetoden er også trygg, rask og tilgjengelig 24/7. Om du ikke har testet ut Neteller tidligere, anbefaler vi at du tar en titt i dag. Neteller er en superpopulær betalingsmetode å bruke.

Neteller gir deg muligheten til å unngå problemer med uttak og innskudd som er forårsaket av den norske stat og de norske regler. Vi har samlet relevant informasjon slik at du enkelt kan lese hva Neteller er og hvilke fordeler du får!

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Neteller – Hvordan fungerer det?

De fleste av bettingselskapene på våre sider tilbyr Neteller som betalingsmetode, og er derfor svært relevant i henhold til de betting sidene vi syntes er best. Måten e-lommeboken fungerer på er at den er virtuell. Det vil si at det er en lommebok som du fyller på via app eller nett. Det som er mest normalt å bruke til å fylle den opp med, er Visa eller MasterCard. For å kunne benytte deg av e-wallet hos bettingselskaper, er det viktig å huke av at pengene skal brukes til gambling når du fyller på. Dersom du ikke gjør dette, vil du ikke kunne bruke betalingsmetoden hos et bettingselskap.

Du kan også benytte deg av andre metoder til påfylling

Pga dette, dersom du opplever at du ikke får fylt på lommeboken pga. restriksjoner, finnes det mange andre måter å fylle opp e-lommeboken på. Vi anbefaler at du tar en titt hos Neteller.com for mer informasjon. Her er det da blant annet snakk om PaysafeCard.

Innskudd hos bettingsider med Neteller

En av fordelene med Neteller er at det fungerer som et mellomledd hvor du da slipper å bruke personlig informasjon. Når du skal gjøre innskudd, velger du enkelt Neteller som metode. Her må du da oppgi ID som du har hos e-lommebok giveren. Pengene kommer inn svært raskt, og i de aller fleste tilfeller direkte. Ved å slippe å oppgi personlige og sensitive opplysninger, beskytter du deg selv når du better og tipper på nett. Alt du trenger er Neteller-ID og en sikkerhetskode.

Uttak hos bettingsider med Neteller

Siden Neteller er en virtuell lommebok, så vil det også si at du kan gjøre både innskudd og uttak. Uttak er kjempeenkelt, og vil komme direkte inn på så snart bettingselskapet har behandlet uttaket. Det er derfor mye raskere å benytte seg av Neteller fremfor å benytte seg av norske bankkort og bankoverføring.

Dersom du ønsker å ta pengene ut kontant, så har også Neteller nå lansert sitt eget bankkort, som da er utstedt av MasterCard. Dette kan du bruke å til shoppe online, gjøre uttak i minibanker, samt betale varer og tjenester i butikk.

Hva koster det å benytte seg av Neteller?

Netellerm er en metode som er i bunn og grunn gratis å benytte seg av når du gjør innskudd. Men dette kan variere i henhold til hvilken bettingside det er snakk om. Som sagt så er de aller fleste bettingsidene gratis å gjøre innskudd på, mens andre igjen kan ta 2,5 % i gebyr av innskuddet.

Dersom du fyller på Neteller med kort, men også andre metoder, vil du måtte betale et lite gebyr på 2.5 % av innskuddet. I tillegg kommer det et gebyr dersom du gjør uttak til din norske bankkonto på 10 USD. Dersom du har Neteller sitt bankkort, blir disse avgiftene lavere.

Er det trygt å bruke Neteller?

Ja, det er helt trygt å benytte seg av Neteller. E-lommeboken er eid av et selskap i Storbritannia som heter Paysafe Group og er i tillegg regulert av britiske finansmyndigheter som er svært strenge. Siden du ikke trenger å oppgi sensitive opplysninger, er også betalingsmetoden sikker i den form at ingen kan misbruke dem. Du kan også legge inn ekstra sikkerhetssteg ved å legge inn en to-stegs autentisering fra Google.

Dersom du skulle støte på noen problemer, eller har noen spørsmål, kan du ta kontakt med Neteller sine agenter via telefon eller e-post.

Neteller - En superpopulær betalingsmetode å bruke

Anbefaler vi å bruke Neteller?

Neteller er en superpopulær metode som benyttes av mange norske spillere til å tippe på odds med og spille på casinoer. Det er en enkel, rask og trygg betalingsmetode som virkelig kan gjøre hverdagen enklere for deg. Unngå lange omveier og hold dine personlige data trygg. Vi anbefaler absolutt å teste ut og å benytte seg av Neteller.

Sjekk ut våre Neteller-bettingsider i dag!