Grand Slam betting – Norske odds på verdens beste tennis

I tennisverdenen er det ingenting større enn Grand Slam. Hvert år avgjøres fire Grand Slam-turneringer i Melbourne, London, Paris og New York. For de av dere som elsker tennis, er dette årets høydepunkt, og det samme er de norske spillselskapene. Antall odds og muligheter for dine spill er veldig mange på Grand Slam. Kom i gang med Grand Slam og oppdag oddsen lenge før det er tid for første kamp. Markedene for Grand Slam finnes vanligvis på alle norske spillnettsteder.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Fire forskjellige turneringer

Totalt er det fire forskjellige Grand Slam-tennisturneringer spilt i løpet av året. Den mest ønskelige å vinne er Wimbledon, men selvfølgelig har alle turneringer en ekstremt høy status. Uansett hvilken turnering du satser på, er det gode odds og markeder tilgjengelig. Slik ser de forskjellige turneringene ut:

Australian Open

Avholdes årlig i Melbourne, Australia i slutten av januar og begynnelsen av februar, og har blitt holdt siden 1905. Novak Djokovic er den som har vunnet turneringen flest ganger med sine åtte seire. Så kommer Roger Federer med seks titler. Australian Open har blitt spilt på GreenSet siden 2020.

French Open

I Norge er French Open veldig populært og turneringen finner sted hvert år i Paris, Frankrike i slutten av mai og begynnelsen av juni. French Open kalles også Roland Garros, som også er arenaen der turneringen spilles. Norges storstjerne Casper Ruud har deltatt i French Open, men aldri klart å vinne. Rafael Nadal er den som har vunnet mest French Open med sine 12 seire.

Wimbledon

Dette er den eldste av alle Grand Slam-turneringene og samtidig den konkurransen som spillerne aller mest ønsker å vinne. Roger Federer har hatt mest suksess i konkurransen med sine åtte seire. Spillestedet er London, og det kan være tennisturneringen som tilbyr flest markeder å spille i.

US Open

Siden 1881 har US Open blitt arrangert i New York. Den beste spilleren i turneringens moderne tid er Serena Williams som har vunnet konkurransen seks ganger. US Open er den siste av alle Grand Slam-turneringer og er den siste virkelig store turneringen i året.

Grand Slam betting - Norske odds på verdens beste tennis

Vanlige markeder på Grand Slam-turneringer

Du kan satse på alle kamper under en Grand Slam-turnering, og det er vanligvis mer enn 200 alternativer å velge mellom. Dermed er sannsynligheten stor for at du kan finne et marked du liker. Det er ikke bare kampvinnere og over/under antall sett eller spill som er tilgjengelige. For eksempel kan du satse før turneringens start på hvem du tror vil vinne konkurransen eller hvilken nasjon vinneren kommer fra.

Mange velger også å prøve live betting på Grand Slam fordi tennis er en god sport som passer for å spille live. Det skjer mye i en kamp og kan snu veldig raskt i tennis betting. En spiller kan se ut til å være på vei mot seier bare for å falle gjennom totalt og tape kampen.

Grand Slam live stream på norske oddssider Fordelen med Grand Slam-tipping er at noen bookmakere tilbyr live streams for sine kunder. Da kan du se alle kampene under en turnering gratis. Dette gjelder alle kamper for både menn og kvinner. Stream kampene fra mobilen eller iPad, selv om du ikke har tilgang til en datamaskin. Det gir også gode betingelser for live betting fordi du kan se kampene mens du satser på dem. Oppdag live stream av verdens beste tennis gratis hos norske bookmakere i dag.