Reload bonus – Få en bonus til fra bookmakeren

Du som spiller odds hos bookmakerne vet at de har mange bonustilbud. Dette har de for å holde deg aktiv eller for å friste deg til å bli ny kunde. Dette kan være rene sportsbonuser, eller fristende tilbud i form av gratispenger, risikofrie spill eller gratisspill. Uansett struktur og navn er det tilbud som gir deg sjansen til å spille på bettingselskapenes regning eller risiko. En av de mest brukte oddsbonusene er det som også går under navnet reload bonus. Nedenfor skal vi se nærmere på denne og hvilken nytte du har av den som oddsspiller.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Dette er reload bonus

Hvilken type bonus dette er ligger i navnet. Den går også under navn som påfyllingsbonus og innskuddsbonus. Det er rett og slett en sportsbonus du får som er koblet til et pengeinnskudd du gjør på spillkontoen din. En bonus som deles ut i et forholdstall til pengene du setter inn. Begrepet brukes om bonuser som tilbys etablerte oddsspillere, men dynamikken er den samme også for en velkomstbonus. Du får rett og slett en bonus i prosent av innskuddet ditt. Derfor er det også noen bettingselskaper som bruker reload bonus om det andre og tredje innskuddet i en velkomstpakke.

Reload bonus som en del av velkomsttilbudet

Der bookmakerne opererer med reload bonus til nye spillere så er dette koblet til de første innskuddene du gjør etter det første innskuddet. Det første innskuddet kalles alltid for velkomstbonus, odds bonus eller sportsbonus.

Hva det kalles på de neste innskuddene varierer, men noen velger å kalle det en reload bonus og det er fordi du fyller på kontoen din på nytt. Når dette brukes om det andre og eventuelt tredje innskuddet er det gjerne en bonus på 50% opptil 1000 kroner. Noen har 100% også på denne, men som oftest er den mindre enn sportsbonusen som du får for det første innskuddet ditt.

Slik får du reload bonus til sportbetting

Ses det bort fra reload bonuser som deles ut til nye spillere i forbindelse med de første innskuddene du gjør hos et bettingselskap, så er dette en mye benyttet bonus til registrerte oddsspillere. Grunnen til det er enkel. Det er en bonus som det er lett å tilby siden den gis i forbindelse med at du setter inn penger. Fyller du på kontoen din får du en bonus i prosent av dette opptil et definert bonusbeløp. Og med det får du sjansen til å prøve lykken på odds og liveodds på bookmakerens regning.

Påfyllingsbonus gjennom kampanjer

Det er en hard konkurranse mellom selskapene og derfor brukes bonuser som et virkeligmiddel for å tiltrekke seg nye spillere, men ikke minst for å holde eksisterende spillere aktive. Herunder å gjøre alt som kan gjøres for å hindre at en registrert oddsspiller melder overgang til en av konkurrentene.

Til dette formålet er det derfor hele tiden kampanjer som frister med en reload bonus. Slike kampanjer kan være tidsbegrensede eller kontinuerlige. Uansett er de generelle og tilgjengelige for alle som ønsker seg en reload bonus. Det gjør at de er lette å få tak i. Ønsker du deg en påfyllingsbonus er slik kampanjer perfekte. Du bestemmer selv størrelsen på bonusen du vil ha siden du ikke må ta den maksimale størrelsen på den. Du får rett og slett den bonusen du ønsker i forhold til størrelsen på innskuddet ditt.

Reload bonus som et personlige tilbud

Du vet sikkert at hvor mye du spiller på odds varierer en del av flere årsaker. Dette kan være at du ikke har tid eller at det rett og slett ikke er noe som frister. Hvor mye du spiller odds går opp og ned. Dette vet de også hos online bettingselskapene. De følger nøye med på spillfrekvensen din siden du er en viktig oddsspiller for dem.

Derfor vil det ofte være slik at om du har hatt en oddspause og vært inaktiv en periode, så får du et personlig tilbud om en reload bonus. Dette kommer på SMS eller e-post. Det er utformet slik at om du gjør et innskudd i løpet dagen, uken eller helgen, så får du en påfyllingsbonus. Med dette tilbudet håper bettingselskapet å reaktivere deg igjen. Rett og slett få deg opp i odds-sadelen!

Reload bonus -  Få en bonus til fra bookmakeren

Reload bonus i praksis

Når du får tilbud om en reload bonus kan den være utformet som en bonus på 100% opptil 1000 kroner. Beløp og prosent kan selvsagt variere. I dette tilfellet betyr det at om du setter inn 1000 kroner får du en bonus på 1000 kroner. Velger du å sette inn 500 kroner blir bonusen på 500 kroner. Uansett størrelse på innskuddet blir dette ekstra penger fra bookmakere som LeoVegas, som du kan bruke på sportsbetting.