Esport bonus – Tilbud på norske odssider

For å få en god start på ditt spill med norske oddssider, er det bra å motta en esport bonus. Spillselskapene i Norge gir gjerne bonuser for nye kunder, og med et tilbud på elektronisk sport kan du få mer ut av spillet ditt. En oddsbonus kan komme på flere forskjellige måter, men som oftest kan du ved hjelp av bettingsiden velge hvordan du vil bruke bonusen din. Bruk den til å satse på esports for å øke sjansene dine for å vinne og samtidig redusere risikoen. Det er flere forskjellige bonuser å velge mellom, og det er opp til deg å finne din favoritt. Gjør det i dag og oppdag hvor morsomt det vil være å satse med en bonus.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Innskuddsbonus for nye kunder

Den vanligste bonusen for norske spillere er en velkomstbonus som består av en innskuddsbonus. Dette betyr at spillsiden samsvarer med ditt første innskudd. For eksempel kan du få 100% opp til 1000 kroner når du registrerer deg som ny kunde. Gjør du et innskudd på 1000 kroner, får du 2000 kroner å spille for. Bruk bonusen din for å satse på Esport betting og oppdag hvor mye morsommere det vil være å satse med gratis penger.

Store turneringer betyr flere tilbud

Esport er et veldig bredt segment der World of Warcraft, CS: GO, Call of Duty, FIFA, Rocket League, Starcraft II, Dota 2 og Fortnite er noen av de mest populære alternativene. Hvis det er en stor turnering i noen av disse idrettene, er det vanligvis mange tilbud tilgjengelig. Med større interesse vil det også komme flere kampanjer, noe som tydelig merkes. Når det er en stor turnering på gang, er det derfor mange bonuser og tilbud å hente for deg som spiller.

Boostede odds på store kamper

Hvis det er en finale i en stor turnering eller bare en kamp med ekstra karakter, kan du finne forsterkede odds. Da har tippeselskapet hevet oddsen i den grad at det egentlig ikke viser hvor stor sjanse det er for at laget vinner. Boostede odds er et veldig hyggelig tilbud som er bra å bruke på Esport. Det kan være en toppkamp i Starcraft II eller en sluttspillkamp i CS:GO Majors. Se etter boostede odds når muligheten oppstår for å optimalisere spill på Esport.

Motta gratis spill

Free bets eller gratis spill er også vanligvis tilgjengelige. Deretter satser du gratis med spillselskapets penger. Hvis innsatsen din går inn, får du gevinsten utbetalt, men hvis du taper, gjør det ikke mye fordi du ikke har satset noen av dine egne penger. Free bets er vanlig på norske odssider og ved å motta dette får du mer ut av spillene dine på Esport. Oppdag fordelen med å spille med en bonus.

Esport bonus - Tilbud på norske odssider

Sjekk omsetningskrav og minimum odds

Når du mottar en bonus, er det alltid regler og vilkår. Du bør alltid sjekke disse nøye for å holde rede på hva som gjelder tilbudet ditt. I oddsbonuser er det først og fremst omsetningskravene du bør vite om og de laveste oddsen som bidrar til disse omsetningskravene. En oddsbonus har vanligvis mellom 4-8 i omsetningskrav, men det er eksempler på betting selskaper som har høyere enn det. Den laveste oddsen er vanligvis rundt 1,4 – 2,00, men hvis den er høyere enn at det er andre bonuser som er bedre.