Dart betting – Odds og bonuser hos norske spillselskaper

I Norge har dart lenge vært en mulig underholdning på puben eller på hytta med venner. Men faktum er at dart er et globalt fenomen med en elite som spiller dart profesjonelt. Det betyr også at det er mye å oppdage i dart betting for de som ønsker å utforske sporten videre. Enten du skal spille på NM eller verdensmesterskapet, er det odds å bli oppdaget hos spillsellskapen online. Finn odds online og lær mer om en veldig TV-vennlig sport. Hvis du vil, kan du også motta en oddsbonus og få en enda bedre start i ditt dartspill.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Dart med en bonus

Nye spillere hos norske spillselskaper kan komme godt i gang med en bonus. Ved å motta en oddsbonus får du mer penger å spille for. Bruk bonusen din for å satse på dart eller annen sport hvis du foretrekker det. Det er forskjellige typer oddsbonuser, men den vanligste er en innskuddsbonus. Da matcher spillselskapet ditt første innskudd, noe som gir deg mer cash å spille for. Du spiller delvis på spillselskapets regning, noe som betyr at risikoen din reduseres samtidig som vinnersjansene øker når du har et større budsjett å spille for.

Populære markeder på Dart betting

Det kan aldri bli uavgjort i dart, noe som betyr at du satser på at en av de to deltakerne vinner. Du kan også satse på hvem som får flest poeng. Noen norske spillere foretrekker å satse på riktig resultat. Først til ti seire, som gir 20 mulige resultatkombinasjoner.

Hvis to ujevne deltakere møtes, kan du legge til et handicap slik at en spiller starter i en dårligere eller overlegen posisjon. Du kan også satse på det totale antall kast eller hvor mange 180-tallet det vil være i kampen eller for hver enkelt spiller. For de som ønsker det, er det også kombinasjonsspill der du kan kombinere flere markeder fra en og samme kamp. Dette lar deg øke oddsen og øke spillverdien til en kamp.

Live spill på dart

For å oppleve ekte spenning i ditt dartspill, er liveodds et utmerket alternativ. Da satser du på en kamp som kjører, noe som gir mer spenning og bedre odds. I tillegg får du flere markeder som ikke er tilgjengelige før kampen. Dart er en velegnet sport for live betting fordi det er så mange markeder tilgjengelig. I tillegg kan kampformen endre seg raskt. Et feil kast kan gjøre det dødelig for en deltaker i en dartkamp.

Hos noen norske spillselskaper kan du også streame kampene. Da må du ha penger på spillkontoen og kan da se live dart helt gratis. Stadig flere velger å se sport i et spillselskap fordi det er gratis. En god idé er å kombinere live stream og live online betting for maksimale forhold i spillene dine.

Dart betting - Odds og bonuser hos norske spillselskaper

PDC World Darts Championship

1994 var startskuddet for PDC World Darts Championship. Siden den gang har verdensmesterskapet blitt arrangert årlig. Dessverre har ingen nordmenn nådd helt til finalen, bare England, Nederland, Skottland og Canada har klart å vinne verdensmesterskapet. I desember og januar arrangeres turneringen hvor verdens beste spillere skal kåres.

Under PDC World Darts Championship er det flere markeder tilgjengelig enn i noen annen kamp. Siden det er verdensmesterskap, er interessen alltid stor, og med mange markeder øker også mulighetene for deg som spiller å finne morsomme markeder.

Hvert år arrangeres også NM i dart og en som vet hvordan det er å vinne er Thor Helmer Johansen. Han har vunnet NM 57 ganger og er en av Norges største profiler i sporten.