Skrill – Tipp på odds med en sikker betalingsmetode

Valg av innskudds og uttaksmetode er et viktig valg for mange når det kommer til oddstipping. Tipp på odds med Skrill, som er en rask og sikker betalingsmetode å benytte seg av. Oss nordmenn er forsiktige når vi betaler og må oppgi kortinformasjon, noe vi også skal være. Det er bare sunn fornuft det! Dersom man skal tippe på et en bettingside ønsker vi at metoden skal være rask, enkel å benytte seg av og sikker. Det finnes så mange forskjellige metoder å bruke, og det er ikke alltid lett å velge. Vi skal her forklare hvorfor Skrill er en så bra metode.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Hva er Skrill

Har du hørt om e-lommebøker tidligere, så vet du nok mest sannsynlig hva Skrill er. Den virtuelle lommeboken ble grunnlagt og lansert i England i 2001. Selskapet er eid av Skrill Ltd. Over 36 millioner mennesker benytter seg av Skrill, noe som har gjort den til en av de mest populære virtuelle lommebøker. Mange nordmenn benytter seg også av metode. Skrill kan brukes i over 200 forskjellige land, og kan benyttes på de aller fleste betting sider. Det er super enkelt å komme i gang og ta den i bruk.

Skrill har et eget bankkort!

Dersom du er eller blir kunde av Skrill, så har du også mulighet til å søke om å få debet korte deres, som er et debetkort. Det er MasterCard som utsteder kortet. Det kan benyttes som betalingsmetode for handling på nett, men du kan ikke bruke det på en bettingside.

Hvordan komme i gang?

Du oppretter enkelt en konto inne på Skrill sin side ved å følge stegene som blir oppgitt. Deretter setter du inn penger på den virtuelle lommeboken, og voila! Du er i gang. Når du skal gjøre innskudd eller uttak via en bettingside, trenger du bare velge dette som et alternativ hos kassereren. Og du følger enkelt stegene her også. Det er ganske rett frem og alt blir forklart.  Du kan benytte Skrill på mobil og på datamaskinen 24/7. Hver gang du betaler så slipper du å oppgi kortnummer. Kan det bli enklere?

Skrill er helt trygt å benytte seg av

Du kan benytte deg av Skrill og samtidig være sikker på at det er helt trygt. Det er nemlig Financial Conduct Authority i Storbritannia som regulerer Skrill. Du oppgir heller ikke noen personlige opplysninger når du betaler med Skrill, og derfor er alle Skrill-relaterte betalinger sikre. Man burde alltid sjekke om bettingselskapet har lisens før man gjør innskudd og bli medlem. Dette kan gjøres ved å skrolle helt ned på betting siden hvor du da vil finne lisensgiverens logo. På denne måten vet du også at bettingselskapet er trygt. Vi anbefaler også alltid at du leser vilkårene slik at du ikke møter på noen vanskeligheter som du kanskje ikke liker.

Må jeg betale noe for å bruke Skrill

Skrill må selvsagt ha inntekter gjennom noe for å kunne overleve som et firma. Dersom du gjør innskudd til den virtuelle lommeboken med kort, betaler du kun 1.9 % av det du setter inn. Men dersom du overfører via bank, trenger du ikke betale noen ting. Å benytte Skrill som betalingsmetode på bettingsider koster ingenting. Dersom du ønsker å veksle til en annen valuta, så forekommer til gebyrer. Disse kan du se i vilkårene. Du burde alltid velge den valutaen som du ønsker å benytte deg av slik at du slipper slike gebyrer.

Skrill - Tipp på odds med en sikker betalingsmetode

Skrill for norske spillere

Man kan enkelt opprette en Skrill konto ved å gå til www.skrill.com. Nordmenn kan også benytte seg av metoden. Dersom du har opplevd vanskeligheter med betaling med kort, så kan Skrill nemlig være løsningen. Banken din vil da nemlig ikke kunne se at du gjør innskudd og uttak til et bettingselskap, kun at du fyller på e-lommeboken, noe som banken ikke bryr seg noe med. Norge har strenge regler, og Skrill gjør det lettere for deg!