Padel betting – Beste odds på padel

Det er flere bettingselskaper som tilbyr padel betting i dag, og sporten vinner terreng i Norge. Men det er fortsatt ingen garantier for at alle bookmakere har padel odds i sitt opprinnelige utvalg. I stedet ender sporten vanligvis på et bookmaker når det er en stor turnering eller en viktig kamp. Padel er en av de raskest voksende idrettene, dette gjelder både i Norge og globalt. Derfor er det bare et spørsmål om tid før padel betting er like vanlig som odds på mange andre idretter. Oppdag selv betting på padel og alt som er tilgjengelig for å delta i den voksende sporten.

Bettingsider med odds på padel

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
2 €50 freebetT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
5 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
6 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
7 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
8 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
9 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
10 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
11 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Felles markeder for padel odds

Oddsen under en padelturnering blir vanligvis utgitt sent på kvelden før. Hold derfor øye med når det er en stor turnering, da den er intens matchende. Kampene blir ganske ofte avgjort tidlig på morgenen, noe som betyr at det kan være godt å sjekke oddsen kvelden før og plassere innsatsen din da. Ellers er det ingen forskjell på betting på padel som på alle andre idretter. Oddsen som vises er oddsen du spiller på, og det er flere forskjellige markeder å finne. Å satse på kampvinnere er kanskje det vanligste av alle. Siden det ikke kan være uavgjort, er det 1 eller 2 som gjelder da, akkurat som i tennis. Faktisk er oddsen og markedene veldig like tennis.

Du kan også satse på hvor mange kamper det blir i kampen. Da er det over/under som gjelder oddsen. Det er også mulig å dele kampen inn i forskjellige sett og plassere innsatser individuelt på disse. For eksempel kan du oddse på resultater i løpet av det første eller andre settet.

Sett et bet før en turnering

Hvis det er World Padel Tour eller en annen større turnering som pågår, er det odds tilgjengelig før den starter. Du kan satse på deltakeren du tror vil vinne hele turneringen. Alternativet er også vanligvis å finne odds på hvem som blir verdens nummer 1 når sesongen er over. Med langtidsspill kan det være morsommere å følge turneringen eller sesongen. Du har et spill som er live gjennom hele sesongen, noe som vanligvis betyr en morsom spillopplevelse. Det er derfor mange velger å satse langsiktige odds i padel betting.

Live betting og live stream på Padel

Padelkampene som er tilgjengelige for betting er vanligvis også tilgjengelige med liveodds. Du kan satse live gjennom hele kampen til det er avgjort. Mange setter pris på live betting fordi det gir flere unike markeder, mens oddsen vanligvis også er mer tiltalende. Dette gjelder også i padel hvor live betting er veldig bra. Du kan også se live stream på Padel. Spillselskapene som har rettigheter til å vise live-streamet sport er ofte mer populære på sikt. Dette gjelder også de som viser padel. En fordel er at rettighetene til å vise padel ennå ikke er veldig dyre. Det er derfor flere og flere bookmakere inkluderer padel i sitt utvalg av direktesendt sport.

De største padelturneringene for odds og betting

I padel er det forskjellige turneringer å oppdage for de som ønsker å finne gode odds. Det er i de store turneringene at interessen for padel betting er størst. Derfor er det også på disse padelturneringene vi vanligvis finner de beste oddsene og de fleste markedene. Verdensmesterskapet i Padel er turneringen som er VM for landslag. De andre turneringene i sporten er med spillere som i stedet representerer klubblaget sitt. Både World Padel Tour og American Padel Tour arrangeres hver sesong. Men VM i Padel arrangeres i stedet annethvert år. I 1992 ble det første VM i padel arrangert, men det er først de siste årene at interessen har vokst. VM i padel blir vanligvis vunnet av Argentina eller Spania og arrangeres for damer og herrer i både par og lag.

Hva er forskjellen mellom padel og tennis?

Alle som skal oppdage padel betting må først vite hva som er forskjellen mellom padel og tennis. Idrettene er to helt forskjellige ting, men det er fortsatt likheter da begge er racketsport. Men i padel er det vegger som ikke er tilfelle i tennis og en padelbane er to meter bredere, men fire meter kortere. Poengsummen er også forskjellig selv om du vinner et Game ved å vinne fire baller. For å vinne et Game i padel må du vinne med to baller, noe som også er tilfelle i tennis. Padel har fotfeste i Sør-Amerika, og det var også her sporten begynte i andre halvdel av 1900-tallet.

Padel betting - Beste odds på padel

Bruk en odds bonus på padel

Nye kunder til en bookmaker kan alltid velge å motta en odds bonus. Uansett tilbyr nesten alle bookmakere dette når du registrerer deg som en ny spiller. Bettingselskapene matcher vanligvis ditt første innskudd opp til 1000 kr. Ved å motta en slik oddsbonus kan du bruke den til padel betting. Dette betyr at du har mindre risiko i gambling og mer penger å spille for. Dette gjør det ifølge de fleste verdt å motta en velkomstbonus for betting.