Mobilodds – Odds for mobil og nettbrettet

Flere og flere spillere velger å plassere spill fra smarttelefonen og nettbrettet, og derfor blir mobilodds stadig viktigere for norske spillere. Ved å kunne satse fra mobilen din får du muligheten til å plassere odds overalt. Du er aldri begrenset til en datamaskin, men kan i stedet plassere odds uansett hvor du er. Selvfølgelig blir friheten større for deg som spiller når du kan sitte på trikken eller sammen med vennene dine på en bar og plassere odds. Kom i gang med mobile betting i dag, og oppdag alt det er å delta i innen mobilodds.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

App vs nettleser på oddssider i Norge

Det er to muligheter for mobilodds på bettingselskapene. Mange oddsselskaper tilbyr en app med alle odds og markeder. Da er det nok at du laster ned appen fra App Store eller Google Play for iOS og Android. Gjennom appen får du tilgang til hele oddsen. Alternativet er å spille direkte i din mobile nettleser. Med Safari, Chrome, Firefox eller Explorer kan du også plassere dine spill i nettleseren. Det spiller ingen rolle hvilken av alternativene du bruker, men hvis det finnes en app, bruker vi den vanligvis.

Direkte spill fra en mobil enhet

Live betting gir mer spenning og gjør det samtidig mulig for markeder som ikke er tilgjengelige før kampstart. Alle spillselskaper tilbyr en eller annen form for livebetting til sine kunder, og du kan selvfølgelig være med på dette fra mobilen din også. Kanskje du er borte fra hjemmet og ser på en kamp og vil satse? Da kan du oppdage live betting direkte fra smarttelefonen din og dermed få oddsen uansett hvor du er. Live betting fra mobil gir en frihet som er vanskelig å slå. Du kan også streame sport fra mobilen din hvis du vil. Flere norske spillselskaper tilbyr i dag live-streamede idretter for å tilby ekstra service til sine medlemmer. Da kan du se på sport gratis direkte fra mobilen og nettbrettet. Det er perfekt å kombinere med liveodds.

Hvorfor bruke mobiltelefon på bettingselskaper?

Du lurer kanskje på hvorfor du bør bruke mobiltelefonen din i stedet for datamaskinen din når du legger odd? Hvis du sitter hjemme foran datamaskinen, kan du plassere oddsen der, men det er flere fordeler med å bruke mobiltelefonen. Det er absolutt situasjoner der du ikke er hjemme og dermed ikke har tilgang til en datamaskin, men likevel vil satse. Da er det perfekt å ta frem mobiltelefonen din og plassere et spill fra den enheten i stedet. Utvalget av odds er nøyaktig det samme enten du bruker datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Forskjellen er at med de to siste alternativene får du mer frihet, som er den viktigste grunnen til at folk velger en mobil enhet.

Mobilbonuser hos bookmakere

Det er mange spillere som ønsker en odds bonus når de registrerer en ny konto hos et bettingselskap. Med en mobilbonus får du mer penger å spille for og kan plassere dine spill fra hvilken som helst enhet. Alle bonuser som tilbys av et spillselskap kan benyttes fra mobilen i dag. Bare registrer en konto hos en bookmaker fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt, så mottar du bonusen direkte til din mobile enhet. Dette gjelder uansett om du aksepterer risikofrie spill, boostede odds eller gratisspill. Alle bonuser er også kompatible med mobiltelefonen din.

Mobilodds - Odds for mobil og nettbrettet

Kom i gang med mobiltelefonen din i dag

Siden du kan gjøre alt fra din mobil så vel som fra datamaskinen, kan du registrere deg direkte hos bookmakeren fra din mobile enhet. Ved å gjøre dette kan du gjøre alt fra mobilen din. Plasser odds, motta en bonus og kom i gang uansett hvor du er. Så lenge du har en internettforbindelse, har du også tilgang til odds på mobilen din.