ecoPayz – Rask og sikker betaling for oddsspillere

Du som holder på med sportsbetting vet hvor viktig det er at du kan fylle på spillkontoen din raskt og sikkert. Det samme gjelder når du skal ta ut gevinster. Bettingselskapene tilbyr mange betalingsmetoder, men det er mange av disse som ikke er relevant for norske oddsspillere. I denne artikkelen skal vi se nærmere på ecoPayz. Det er en betalingsløsning du finner hos en del bookmakere. En e-lommebok som lar deg foreta både innskudd og uttak hos spillselskapene uten at du behøver å legge igjen sensitiv informasjon.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Dette er ecoPayz

Selskapet ved etablert rundt tusenårsskiftet og har hovedbase i London. Det har autorisasjon fra Financial Conduct Authority, noe som sikrer at det kan foreta elektronisk overføring av penger. EcoPayz finner du i om lag 175 land og selskapet behandler overføringer i mer enn 45 forskjellige valutaer. Forøvrig koster det ingenting å veksle mellom valutaene. Med andre ord gunstig om du skal overføre penger til utenlandske brukere.

Utover at du kan benytte ecoPayz for å fylle på eller ta ut penger fra spillkontoen din hos utenlandske spillselskaper, kan du også bruke ecoPayz til kjøp av varer og tjenester hos tusenvis av nettbutikker og andre nettsider.

Slik bruker du ecoPayz

Det å bli kunde hos ecoPayz er raskt og enkelt, og du kan ta i bruk løsningen umiddelbart etter at registreringen er fullført. For å bruke ecoPayz må du fylle på penger. Det gjøres lett og hurtig med debet- eller kredittkort, fra bankkonto samt e-wallets som Skrill og Neteller. Du kan legge til ditt norske betalingskort, og det samme gjelder ulike andre kort som Mastercard og Visakort.

Ønsker du å bruke ecoPayz til oddsspill finner du et bettingselskap som aksepterer denne metoden. Når du har funnet en bookmaker som har det velger du ecoPayz når du skal foreta et innskudd. Så velger du beløpet du ønsker å overføre fra e-lommeboken, bekrefter med din personlige kode for ecoPayz, og når det er gjort er pengene på spillkontoen din hos bookmakeren umiddelbart.

En stor fordel med ecoPayz er at betalingsmetoden fungerer like godt som uttaksmetode hos bettingselskapene. De aller fleste som har det som innskuddsmetode aksepterer den også ved uttak. Dermed kan du raskt overføre gevinster til ecoPayz. Eventuelle overføringer til bankkonto tar flere dager, mens du ved bruk av ecoPayz har pengene nesten umiddelbart.

Kostnader ved bruk av ecoPayz ved sportsbetting

Det er gratis å bli kunde hos ecoPayz, men når du fyller opp lommeboken din der med Mastercard eller Visakort belastes et overføringsgebyr på 2,9% av det du setter inn. Overføring fra bankkontoen din kan koste inntil 7% av innskuddsbeløpet. Er kontoen din inaktiv i mer enn 12 måneder belastes du med 1,5 euro i gebyr i måneden.

De aller fleste bookmakerne lar deg bruke ecoPayz gratis både ved innskudd og uttak. Likevel kan det være greit å vite at om du overfører penger i en annen valuta enn det du har hos ecoPayz, vil det påløpe et valutagebyr på inntil 2,99% av det du setter inn.

Det er helt trygt å benytte ecoPayz til oddsspill

Dette er en betalingsmetode som brukes av de mest kjente bettingselskapene du finner online, og de har selvsagt løsninger som gjør den trygg og sikker. Hos ecoPayz brukes den samme avanserte krypteringsteknologien som benyttes av norske banker. Siden ecoPayz fungerer som et mellomledd mellom deg og bookmakeren din slipper du også å legge igjen sensitive personopplysninger når du skal overføre penger til oddsspill. Det er kun ecoPayz som får tilgang til kortopplysningene dine. Dette reduserer sjansene for at disse kommer på avveie.

ecoPayz – Rask og sikker betaling for oddsspillere

ecoPayz funger godt til sportsbetting i Norge?

I Norge er ecoPayz først og fremt benyttet som betalingsmetode hos bettingselskaper, så du vil derfor ikke finne løsningen så ofte hos nettbutikker. Stadig flere bookmakere på nettet tilbyr ecoPayz og du finner det hos mange av de mest populære spillselskapene blant norske oddsspillere. Den store fordelen er at du kan bruke e-lommebokløsningen til både innskudd og uttak.

Mange oddsspillere har hatt problemer i forbindelse med overføringer til bookmakere i utlandet. Årsaken til dette er at norske banker ikke har lov til å bidra til slike overføringer. Bruker du derimot en e-lommebok som ecoPayz kommer du deg rundt denne problemstillingen, siden transaksjonen ikke går direkte fra bankkontoen eller betalingskortet ditt til bettingselskapet.

Dermed slipper du at banken stopper denne. Det samme gjelder også når du tar ut gevinster som skal til bankkontoen din. Dette er nettopp derfor du som oddspiller bør bruke en e-lommebok som ecoPayz når du skal prøve lykken i sportsbetting hos et utenlandsk spillselskap.