Betting på motorsport – Kjenn på spenningen med oddsspill

Motorsport er populært blant mange over hele verden. Dette er et begrep som samler mange forskjellige sporter og motortyper. Kjente grener er NASCAR, Formel 1 og Rally på fire hjul, mens MotoGP og speedway har mange tilhengere når det kommer til tohjulingene. Motorsport er kanskje ikke det mest populære blant norske oddsspillere, men på verdensbasis er dette en av de største idrettene innenfor sportsbetting.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Spill odds både før og under motorøvelsene

Det å spille odds på motorsport blir bare mer og mer populært. Hos bookmakerne blir det stadig mer å spille på, og det er jo ikke det minste rart med tanke på at det er utrolig mange spennende internasjonale arrangementer som avvikles hvert år. Det er dermed ikke noe problem å finne noe å plassere odds på uansett om man foretrekker biler eller motorsykler.

Samtidig er det mye å spille på enten man spiller før idrettsbegivenheten starter eller underveis. Det er ofte også mye av det samme det kan spilles på pre-match eller på livebetting, men oddsen kan selvfølgelig variere på den samme bettingmulighetene ettersom liveodds forandrer seg i takt med det som skjer på idrettsarenaen.

Enkelt å spille odds på motorsport

Tenker du at oddsspill på motorsport er noe du har lyst til å teste ut, så er det enkelt å komme i gang. Om du ikke allerede har testet ut sportsbetting, så må du først finne deg en bookmaker som tilbyr oddsspill på motorsport. En bookmaker finner du raskt på nettet, og siden alle har motorsport gjør du dette på ett og samme søk. Velg gjerne et veletablert navn som tilbyr gode odds. Deretter er det bare å registrere deg, sette inn penger og finne den motorsporten du vil plassere veddemålet på. Som ny spiller får du som oftest en sportsbonus eller et gratisspill i velkomstgave også. Det gir litt ekstra til motorsportspill i starten.

Dette spiller du odds på innen motorsport

På to og fire hjul er det mye å velge blant. Før sportsbegivenheter som VM og lignende starter, kan du spille det som kalles langspill. Det samme gjelder forskjellige utfall i enkeltløp. Blir du for sen til det siste får du som oftest en ny sjanse på liveodds etter at racerbilene eller motorsyklene har forlatt startstreken.

Betting på Formel 1

Betting på motorsport – Kjenn på spenningen med oddsspill

Det største innenfor motorsport er uten tvil Formel 1 og VM. Her er livebetting blitt nesten like populært som spill før enkeltløpene. Mens du tidligere stort sett bare kunne spille på den sjåføren som du trodde skulle vinne, samt foretrukket bilfabrikant og lag, er det i dag blitt mange flere valgmuligheter. I et løp er det med 10 lag, og siden hvert lag har to biler blir det 20 biler å spille på i løpet. Når en VM-sesong består av 21 enkeltløp blir det dermed mange oddsmuligheter gjennom året.

I et Grand Prix-løp kan du spille på hvem som vinner løpet, hvem som får den beste rundetiden, og ikke minst ulike former for handikapspill. Et Formel 1 løp pågår i flere timer så det skal derfor lite til for at det skjer uforutsette hendelser. Et godt eksempel på dette er enderinger i værforholdene, som kan gi store endringer i liveoddsen og nye spillmuligheter om du benytter muligheten i tide. Dette er odds på enkeltløp, men du må heller ikke glemme langspill hvor du spiller på sammenlagtalternativene før mesterskapet starter.

Betting på NASCAR

Dette er en amerikansk sport hvor alt av løp foregår i USA. Den har tre løpsserier. Den viktigste er NASCAR Cup Series, som først har 26 løp før de 16 beste kjørerne går videre til de 10 siste løpene. Det betyr at når du spiller langspill på vinneren av NASCARr Cup Series Championship, så er det en fordel om det var en av disse seksten kjørerne. Den andre hovedserien er NASCAR Xfinity Series, eller NXS. Denne lilleputt-turneringen er et godt springbrett for sjåfører som ønsker å sikre seg en plass i NASCAR Cup Series. Til sist har man Gander RV & Outdoors Truck Series. Det er helt og holdent pickup-racing.

Uansett er det du spiller på likt. Det er langspill på hvem som vinner årets mesterskap totalt, samt momenter i enkeltløpene som vinneren av løpet, topp 3, beste rundetider og andre mer spesifiserte oddsobjekter.

Betting på Rally

Innenfor rally er det VM og Rally Dakar som er de store begivenhetene. Det gir deg sjansen til å sette odds på sammenlagtvinneren før disse begivenhetene starter. Om du er utålmodig og synes det blir lenge å vente på avgjørelsen i slike langspill, så finner du selvsagt oddsspill på enkeltløpene som inngår. Dermed kan du spille på om favorittkjøreren din vinner et enkeltløp også. Selvsagt er det også mulig å sette både odds og liveodds på hvem som havner på topp tre  amt andre kombinasjoner av pallplasseringer. Videre kan du satse på hvor godt et helt lag gjør det og på hvilke nasjoner som helhet som får den beste gjennomsnittlige poengsummen.

Betting på MotoGP

MotoGP er høydepunktet i motorsykkelsport. Et globalt mesterskap over 19 løp hvor noen av de største motorsykkelmerkene i verden konkurrerer. Moto2 og Moto3 er søsterversjonene til MotoGP. Når du skal spille odds på dette kan du før sesongstart spille på hvem som vinner sammenlagt og hvilket lag. I hvert løp kan du gå for vinneren av løpet og seiersmargin. Dette siste betyr at du satser på tidsforskjellen mellom den vinnende føreren og andreplassen i løpet.

Opplev spenningen med betting på biler og sykler innenfor motorsport. Her leser du mer om hva du spiller odds på hos bettingselskaper på nett.

Betting på Speedway, Supercars og Virtuel Sport

Det som er nevnt over er de største innenfor motorsport, men ikke de eneste. En av de største utenom disse er Speedway. Det er enkelt sagt motorsykkelversjonen av Nascar. Supercars er også en flott sport å tippe på. Der ser du de aller beste gatebilene i verden kjempe på ikoniske baner. Og i disse tider hvor mye sport er satt på pause er Virtuel Sport redningen for mange. Der er Speedway en populær sport. Uansett hva du satser på vil oddsmulighetene være de samme som for de grenene som er nevnt ovenfor.