Boksing Betting – Kos deg med boksing fra eliten

Tidligere hadde boksing et veldig dårlig rykte i Norge, men i dag har idretten blitt akseptert av de fleste i befolkningen. Takket være at Norge har en egen dominerende superstjerne i form av Cecilia Brækhus, men det er ikke den eneste grunnen. I dag er boksing en av de større idrettene i verden og norske spillere ser ut til å sette pris på spenningen og dramaet som å satse på boksing innebærer. Listen nedenfor viser noen av favorittene våre når det gjelder spillselskaper som tilbyr odds på boksing. Hvis du mottar en bonus kan du også glede deg over en bedre start fordi du har mer penger å spille for.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Mer boksing med en bonus

En måte for deg å få enda mer spill på boksing er å motta en bonus. Da vil du bli belønnet med en bonus for å velge et spesifikt spillselskap. Nøyaktig hvordan bonusen ser ut varierer, men de fleste velger å motta en innskuddsbonus. For eksempel er det vanlig med en norsk bonus på 100% opp til 1000 norske kroner. Dette betyr at et innskudd på 1000 kr vil gi deg 2000 kr å spille for. Da har du den perfekte muligheten til å satse på boksing og utvikle kategorien riktig. Risikoen er ikke i nærheten av å være den samme når det ikke er dine egne penger du bruker på spill. Derfor er det på høy tid å motta en bonus og komme i gang med ditt spill på den beste måten.

Kom i gang med oddspillingen din på boksing

Gjør som flere og flere norske spillere og prøv å satse på boksing. Les alt om populære markeder og oddsbonuser her hos oss.

De siste årene har vært spesielt interessante innen boksing, og spesielt for tungvektsklassen. Anthony Joshua’s profeti er i ferd med å gå i oppfyllelse med knockout på den tidligere mester Wladimir Klitschko i et fullsatt Wembley Stadium.

Ja, alle øyne er på Heavyweight-klassen nå, med noen mestre i spillet som Anthony Joshua, Joseph Parker, Deontay Wilder og Tyson Fury, som ser ut til å gjenopplive glansdagene i denne vektklassen. Vil du ha flere tips om betting på boksing? Sjekk ut NordicBets spillstrategier.

Superkampen forandret bransjen

Men boksing har ikke vært uten kritikerne, med det delte synet om “superkampen” mellom den ubeseirede Floyd Mayweather og MMA-stjernen Conor McGregor, noe som skaper en het debatt for fansen. Det som imidlertid ikke kan diskuteres, er hvilken utrolig pengemaskin dette ble – så vi kan absolutt forvente mange flere crossover-kjempere i ikke alt for fjern fremtid.

Og hvis du vil legge til litt spenning rundt knockouts, kan du alltid få de nyeste oddsene på spillselskapenes marked for boksespill. Det er mange alternativer å velge mellom, og vi håper du finner noe som passer deg. Ikke vær redd for å prøve forskjellige stederr for å finne det som passer deg best.

De forskjellige beltene

Det er hovedsakelig fire belter som er nevnt. Hvis du har alle fire samtidig er du kongen eller dronningen i vektklassen din, men det er ekstremt uvanlig. Bare syv boksere har hatt alle de fire titlene samtidig, og den eneste som har det akkurat nå er norske Cecilia Brækhus. De fire forskjellige beltene er som følger:

WBO – Er en forkortelse for World Boxing Organization og er den fjerde største bokseorganisasjonen. Selv om WBO anses som en “lillebror” for de tre andre organisasjonene, er det fremdeles en stor ære å holde WBO-beltet.

IBF – International Boxing Federation ble grunnlagt i Atlantic City, New Jersey, USA og ble tidligere kalt USAs Boxing Association – International, men valgte å skifte navn ett år etter grunnleggelsen i 1983. Dette er en av de fire organisasjonene som har lov til å arrangere boksekamp om verdensmesterskapstitler. I dag holder organisasjonen til i Springfield, New Jersey, og Daryl J Peoples er president.

WBA – World Boxing Association har lov til å sanksjonere offisielle kamper inkludert kamper der en verdensmester er valgt. Dette er den eldste av de fire forskjellige organisasjonene og har eksistert siden 1921, da den ble grunnlagt i navnet National Boxing Assocation. Etter hvert som boksing ble mer populært på 1960-tallet ble organisasjonen omdøpt til dagens navn, og i dag har den medlemmer fra hele verden.

WBC – World Boxing Council skiller seg ut på det viset at det er den eneste organisasjonen som ikke er stiftet i USA. I stedet ble WBC grunnlagt i Mexico City etter råd fra den daværende presidenten i Mexico. Det er også organisasjonen bak endringen om at tittelkampene har 12 i stedet for 15 runder, i tillegg til å ha dopingtester etter hver kamp. WBC har ganske enkelt gjort boksing bedre.

Boksing Betting - Kos deg med boksing fra eliten

Cecilia Brækhus – Norges dronning nummer 1

Cecilia Carmen Linda Brækhus. Den norske dronningen har fylt 38 år, men er fortsatt like dominerende i dag. I løpet av sin profesjonelle karriere har hun gått 36 kamper og vunnet alle. Ni av disse har også kommet på KO. De siste årene har stjerner som Victoria Bustos, Aleksandra Magdziak Lopes og Inna Sagaydakovskaya blitt beseiret uten store problemer.

Takket være de enorme suksessene har hun fått kallenavnet “The First Lady”, og det er mildt sagt velfortjent. Det mange ikke vet er at Brækhus ble født i Cartagena Colombia. Cecilia er også den første kvinnen i noen vektklasse som har belter fra WBA, WBC, IBF og WBO på samme tid. Hun er også en av syv boksere i historien – blant både menn og kvinner – som har hatt de fire store beltene på samme tid. Da hun senere også vant IBO, ble hun den første i verden til å inneha alle fem titlene samtidig. I løpet av sin karriere har Cecilia Brækhus også havnet i Guinness rekordbok tre ganger, siden hun kom inn i historiebøkene som den lengste regjerende kvinnelige boksemester, den lengst regjerende som som en ubestridt boksemester med fire belter, og som den mest angripende av en kvinnelig World Champion Boxer.