OHL betting – Odds på Ontario Hockey League

I kanadisk juniorhockey er det tre ligaer som sammen danner Canadian Hockey League. En av disse er OHL, en forkortelse for Ontario Hockey League, hvor verdens fremtidige superstjerner spiller. I Norge er det kanskje ikke veldig populært med OHL betting, men flere og flere bookmakere tar odds på OHL og du som vil satse på Ontario Hockey League har dermed gode muligheter i dag. Omtrent 20% av alle NHL-spillere som er aktive i dag har tidligere spilt i OHL. Kampene spilles til 90% mellom torsdag – søndag, slik at spillerne ikke går glipp av for mange skoledager. Siden det er ishockey, er det vanlige markeder som er i NHL og Fjordkraftligaen som også er i OHL.

Spille på OHL med en oddsbonus

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
2 €50 freebetT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
5 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
6 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
7 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
8 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
9 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
10 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Dette er oppsettet i løpet av sesongen

Det er to konferanser bestående av Eastern Conference og Western Conference. I hver konferanse er det to divisjoner. Eastern Conference består av fem lag i East Division og fem lag i Central Division. I Western Conference er det i stedet fem lag i Midwest Division og fem lag i West Division.

En sesong går for 68 kamper i den ordinære sesongen. De 16 beste lagene, åtte fra hver konferanse, går videre til sluttspillet der beste av 7 kamper gjelder. Laget som når hele veien og vinner finalen under sluttspillet vinner J Ross Robertson Cup, en tittel oppkalt etter John Ross Robertson som var president i Ontario Hockey Association mellom 1901-1905.

Deretter vil vinneren av OHL møte vinneren av de to andre vinnerne fra ligaene i Canadian Hockey League (Western Hockey League og Quebec Major Junior Hockey League). Disse sammen med vertene for turneringen spiller Memorial Cup hvor vinneren er juniormesteren i Canada.

Vanlige markeder for OHL betting

Fordi det er hockey som spilles, er det tradisjonelle markeder for ishockey. Det er ingen stor forskjell i markedene fra OHL sammenlignet med andre turneringer eller ligaer i sporten. Dette betyr at matchvinnere kanskje er det vanligste markedet. Men som du sikkert vet, kan det ikke ende med uavgjort i hockey, og derfor er det godt å spille 1 eller 2. Hvis du spiller 1X2, telles resultatet etter tre perioder og ikke ekstra tid eller straffer.

Men det er mange flere alternativer enn det å oppdage ved å oddse på OHL. For eksempel kan du satse på hvor mange mål det blir i kampen eller hvilken spiller som scorer eller lager assist. Du kan også plassere kombinasjonsspill og individuelle odds på hver periode i løpet av kampen. Hvis det er en klar favoritt i en kamp, ​​kan handicap betting være en god måte. Det er både 3-veis Handicap og Asian Handicap.

Live betting på OHL

Ishockey er en av idrettene som er best for liveodds. Dette er fordi det kan snu veldig raskt i en kamp. I juniorhockey som OHL er det enda mer usikkert, og det kan skje ekstremt mye i løpet av en og samme kamp. Derfor er live betting på OHL veldig spennende, og det er viktig å prøve å finne oddsen når de er på sitt beste.

Med live betting vil det bli mer action og bookmakere utvider seksjonene sine for live betting mer og mer. Men alle som ønsker å satse live på OHL må ha ladet opp med mye koffein. På grunn av tidsforskjellen spilles kampene midt på natten, og for de av dere som ønsker å oddse live på OHL er det viktig å holde seg våken.

Livestream på ishockey og OHL

Du som vil se kampene i OHL kan gjøre det hos bettingselskaper. OHL er ikke direkte en rettighet som kan streames på norske streamingtjenester. Du kan imidlertid se kampene hos noen bookmakere som har kjøpt rettigheter til å vise OHL. Det blir ofte mer spennende når du kan se kampen du har satset på før. Deretter kan du følge spillet ditt i tre perioder og eventuelle ekstra tid og straffer. Men hvis du skal prøve live betting på OHL, er det enda bedre med live stream. Det er lettere å lage analyser når du også kan se kampen. Ved å se OHL gratis kan du også bli bedre på ditt live betting.

OHL betting - Odds på Ontario Hockey League

Bruk en bonus på OHL

Alle bookmakere i Norge tilbyr nye spillere en velkomstbonus. Det er absolutt vanligst at det er en innskuddsbonus der bettingsiden matcher ditt første innskudd. For eksempel kan du gjøre et innskudd på 1000 kroner og deretter få 1000 kroner i oddsbonus. Da har du 2000 kroner å spille for. Hvis du vil bruke bonusen din på OHL, er det greit. Bookmakere i Norge lar deg selv velge hvordan du bruker bonusen din. Bruk din sportbonus for å satse på kanadisk juniorhockey eller andre hockeyligaer. Det er også risikofrie spill, boostede odds og gratis spill å oppdage. Selv om det er veldig uvanlig at det er spesifikke bonuser for OHL betting. Målet er i stedet å finne generelle bonuser og bruke den til å satse på OHL.