Greyhound betting – Odds på hunder

Greyhound er arrangert over hele verden der hunder konkurrerer mot hverandre i forskjellige løp. Sporten heter Greyhound, og vi har sett Greyhound betting vært populær i mange år. Hvert løp har seks hunder som løper rundt et spor, og det er veldig underholdende. Selv om sporten har sin storhet i Australia, Storbritannia og Irland, er det mulig å oppdage odds på Greyhound hos norske bettingselskaper. De største løpene arrangeres i Australia, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, Sør-Afrika, Irland, Storbritannia og New Zealand. Kom i gang i dag og finn underholdningen som Greyhound odds innebærer.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 freebetT & C Apply Les mer BESØK
2 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
3 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
4 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
5 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
6 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
7 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
8 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
9 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK
10 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Populære markeder på Greyhound

De mest populære markedene på Greyhound er å satse på vinneren av et individuelt løp, akkurat som innenfor tipping på hest. Så kommer innsatsen din hvis hunden vinner løpet. Det er også et marked som heter E / W som betyr Hver vei/Eech Way. Hvis du spiller E / W, vinner du hvis hunden kommer i en god nok posisjon. Sørg alltid for å sjekke reglene for hvert marked, da det kan variere hvis hunden trenger å fullføre topp 2, 3 eller 4. Oddsen kan også variere avhengig av hvor stor konkurranse det er fra de andre hundene. I tillegg kan du oppdage forskjellige spesielle spill der du finner unike markeder i tillegg til vinnere og plassering. For eksempel er det mulig å plassere langsiktige innsatser på den totale vinneren av et konkurranse med forskjellige konkurranser som Greyhound Derby i Nottingham. Jo større konkurranse, jo flere odds er det å velge mellom.

Ta del i statistikk

Få hjelp fra statistikk og forskjellige guider for å få informasjon om de forskjellige deltakerne i Greyhound betting. Dette vil gjøre det lettere for deg og gjøre det lettere å plassere innsatsen. Spesielt hvis du er nybegynner, er disse guidene veldig gode. Hver dag tilbys nye løp å satse på, og med statistikk har du bedre betingelser for å finne den rette. Du kan lese om resultatene fra konkurranser over hele verden, slik at du kan sammenligne hvordan det gikk i tidligere løp. Kanskje du kan bruke informasjonen til å lettere vite hvilken innsats du skal plassere neste? Greyhound Series inkluderer løp som Southwell, Ludlow i Storbritannia, Ararat og Murray Bridge i Australia, Happy Valley i Hong Kong og Scottsville i Sør-Afrika sammen med de fleste andre konkurranser. Det er dermed mange Greyhound å oppdage for deg som spiller.

Se Greyhound live på Unibet TV

Len deg tilbake og se live hvis innsatsen din vil gå inn når du satser på Greyhound. Det er flere norske bettingselskaper som livestreamer Greyhound daglig, slik at du kan se hvert løp du har spilt. Alt som trengs for en live Greyhound er en positiv balanse, eller hvis du lagt et odds det siste døgnet. Da har du tilgang til alle livestream sport, inkludert Greyhound og mange andre idretter. Få stemningen på stadion når du satser live og se på hundene direkte fra skjermen. Oddsselskapene sender i dag absolutt flertallet av Greyhound-løp over hele verden.

Greyhound betting - Odds på hunder

Bruk en oddsbonus på Greyhound

Nye kunder til en bookmaker har muligheten til å motta en velkomstbonus. Dette gir virkelig en flott start på bettingselskapet. Det vanligste er å motta en innskuddsbonus. For eksempel kan et spillselskap tilby 100% odds bonus opp til 1000 kroner. Hvis du gjør et innskudd på 1000 kroner, vil du motta 2000 kroner å spille for. Du kan bruke bonusen din på Greyhound hvis du har lyst. Oddsselskapene lar deg alltid velge hvilken sport du vil bruke bonusen din på. Så lenge du oppfyller minimumskravene på odds og omsetningskravene, kan du gjøre hva du vil med oddsbonusen din. Bruk den til å satse på Greyhound slik at du får enda mer ut av spillet ditt på hundene.