James Bond – Oddstipping på hvem som blir den neste!

Er du en James Bond fan? Agent 007 filmene viser seg å være noen av de mest populære, mest sette og den serien av filmer som har dratt inn mest penger i hele verden! En av de heteste spørsmålene i underholdningsverden er alltid den om hvem som blir den neste James Bond. Man vet selvsagt ikke hvem som får rollen før det blir presentert offisielt. Det er faktisk et så populært spørsmål at man i dag har mulighet til å tippe på oddsen på de ulike favorittene. Du kan faktisk drive med oddstipping på hvem som blir den neste James Bond! Det å tippe på odds på hvem som blir den neste James Bond vil fungere på samme vis som når du tipper på en hvilken som helst sport. Se igjennom vår liste over bettingsider og finn den som passer for deg slik at du kan komme i gang med oddstippingen du også!

Daniel Craig har kontrakt for en film til, men dette er da hans femte og siste rolle som Agent 007. Ryktene om hvem som blir den neste James Bond er derfor mange akkurat for øyeblikket. Man kan merke seg at det kun har vært britiske skuespillere frem til nå, og at James Bond kun har blitt spilt av menn.

Det har ofte vært slik at produsentene har valgt skuespillere som er mindre kjent enn å ta skuespillere med de største navnene. Det er slik at skuespilleren nemlig ikke skal være større og mer kjent enn selve karakteren.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Hvem kan man tippe på oddsen på?

Det finnes flere personer som det er en sjanse for at blir den neste James Bond. Noen av favorittene er Richard Madden, Tom Hiddleston og Idris Elba. Richard Madden er den personen som er en soneklar favoritt og har derfor lavest odds. Men oddsen er likevel ganske høy og ligger på over 3.00 hos de fleste bettingselskapene. Han er mest kjent etter sin rolle som Robb Stark i suksesserien Game of Thrones. Tom Hiddelston er en rutinert skuespiller når det kommer til actionfilmer. Han har vært med i både Thor og Avengers, og kan også derfor være et naturlig valg. Hos blant annet Betsson vil man få en odds på 4.50. Deretter har vi Idris Elba som har blitt sett på som en trolig James Bond i flere år. Han har en gedigen karriere i mange store filmer.

Man finner også tre andre skuespillere som det er en sjanse for at kan bli James Bond. Her snakker vi da om James Norton, Cillian Murphy og Tom Hardy. Disse har i gjennomsnitt en odds på over 7.

Kan neste James Bond bli en kvinne?

Det går mange rykter om at den neste James Bond faktisk skal være en kvinne. Dette har ikke skjedd tidligere da alle James Bondene har blitt spilt av en mann. Betsson er blant annet en av bettingsidene som gir deg muligheten til å tippe på kvinnelige skuespillere. Her finner man da for eksempel Olivia Colman, Angelina Jolie, Emilia Clarke og Vicky McClure. Alle disse har en odds på over 100. Så dersom man tipper her og faktisk har rett vil man kunne vinne en svært pen sum.

James Bond filmene generelt

Det har frem til nå blitt spilt inn hele 25 James Bond filmer. Topplisten av ulike skuespillere som har spilt i filmen er følgende:

  • Roger Moore som har syv filmer
  • Sean Connery som har seks filmer
  • Daniel Craig som har fire filmer
  • Pierce Brosnan som har fire filmer
  • Timothy Dalton som har to filmer
  • George Lazenby som har en film

Den siste filmen som ble laget var «Spectre» som ble spilt inn i 2015. Og detter var da Daniel Craigs fjerde film. Før dette gjorde han Skyfall som kom i 2012, Quantum of Solace som kom i 2008 og Casino Royale 2006. James Bond serien er ikke bare den serien med filmer som er sett av flest mennesker, men er også den som har dratt inn mest penger. Hele 6 milliarder dollar har blitt dratt inn kun på kinoinntekter. Den filmen som desidert er sett mest er Tordensky, og har alene dratt inn en milliard dollar. Så man kan spørre om James Bond er verdens mest populære filmer. Vi tror at dette absolutt ikke er umulig.

James Bond - Oddstipping på hvem som blir den neste!

Så hvordan kommer jeg i gang?

For å tippe på oddsen på hvem som blir den neste James Bond trenger du først og fremst å finne den bettingsiden du ønsker å tippe på. Vi anbefaler at man sjekker ut og better på flere sider. Så snart du har funnet den plassen du ønsker å tippe på, registrerer du deg og gjør innskudd. Husk at dersom du har muligheten til å få en velkomstbonus så anbefaler vi at du leser vilkårene til hvordan. Det finnes mange odds bonuser. Kanskje du til og med kan tippe på oddsen på James Bond på bettingselskapets regning. Hvor kult hadde ikke det vært?