MuchBetter – raske og sikre innskudd og uttak

E-lommebokappen MuchBetter ble grunnlagt i 2016. Dette er en betalingsløsning som er blitt prisbelønnet mange ganger. Løsningen passer godt for de som holder på med iGaming hos bettingsider. MuchBetter kan brukes til både innskudd og uttak hos disse. Betalingsmetoden har også lavere transaksjonskostnader enn de fleste andre sammenlignbare metoder.

Bettingsider med MuchBetter

 

   
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

En verdensomspennende app tilgjengelig i over 180 land

Siden appen er tilgjengelig i mer enn 180 land kan man trygt fastslå at MuchBetter er en verdensomspennende betalingsmetode. Appen finnes på 17 forskjellige språk, og med mange tilgjengelige valutaer er rekkevidden stor. Hos MuchBetter fokuserer de mye på sikkerhet. For deg betyr det at du kan føle deg trygg når du bruker løsningen, og ikke trenger å bekymre deg for at midler kommer på avveie. Teknologien til MuchBetter gjør det også lett å implementere nødvendige endringer når krav fra myndighetene krever det. Dette gjør derfor at betalingsløsningen er ypperlige til bruk innenfor iGaming.

Hos MuchBetter følger de ikke bare bransjens minstekrav, de går enda lengre for å beskytte sensitiv informasjon sammenlignet med andre e-lommebøker. Hos MuchBetter er kontoen din beskyttet med berørings-ID, enhetskobling og dynamiske sikkerhetskoder. I tillegg har løsningen et anmeldelsessystem for transaksjoner som sikrer at bare legitime pengeoverføringer går igjennom. 

MuchBetter var de første med dynamisk CVC-kode. Selskapets debetkort har ikke dette nummeret på baksiden av kortet. Dette hemmelige tresifrede nummeret lagres i stedet i appen, og det endres dermed for hver gang du bruker koden. På dette viset blir det umulig å bruke eventuelle stjålne kortopplysninger på nettet.

Kom i gang med MuchBetter på 1–2–3

Det er enkelt å komme i gang med MuchBetter. Du laster bare ned appen raskt og enkelt. MuchBetter er kjent for den raske registreringsprosessen, den suverene brukeropplevelsen og de kontaktløse betalingsenhetene. Når du har lastet ned appen registrerer du deg ved å fylle ut de nødvendige personopplysningene. Når det er gjort fyller du bare på den virtuelle e-lommeboken ved å benytte en foretrukket innskuddsmetode. Med penger på MuchBetter-kontoen er du klar for spill hos bettingsider eller netthandel.

E-lommeboken kan du fylle opp på flere måter. Du kan benytte bitcoin eller bankoverføring. Mange brukere velger å knytte e-lommeboken til bankkontoen sin. Det siste gjør det enkelt å overføre penger både til og fra kontoen og MuchBetter. Du kan også bestille et MuchBetter MasterCard som du kan bruke til å betale med i fysiske butikker. Dette kortet er forhåndsbetalt. Dermed kan du ikke bruke det om du ikke har penger på kontoen din hos MuchBetter. En flott ting med kortet er at du ikke har behov for PIN-kode siden det er kontaktløst. 

Muchbetter

Samle poeng når du bruker MuchBetter og vinn penger

I MuchBetters belønningsprogram samler du poeng, og disse poengene gir deg lodd til fire trekninger hvert år. Hvert poeng garanterer deg lodd til MegaDraw-trekningene hvor du kan vinne € 12 500. Poeng får du på mange måter. Du får det når du spiller odds online, enten du liker å satse på fotball eller ishockey, og setter inn penger hos en forhandler. En fullstendig verifisering av kontoen din gir 25 poeng, mens henvisning av en venn/bekjent gir deg 5 poeng. Når du setter inn penger på MuchBetter-kontoen får du også 5 poeng.

MuchBetter betyr raske uttak

For mange som spiller hos bettingsider er nok den klart største fordelen med MuchBetter at uttakene går svært raskt unna. Bruker du denne betalingsmetoden trenger du ikke å vente lenge på pengene dine. Med en gang oddssiden har bekreftet uttaket ditt står pengene på kontoen din.

MuchBetter betyr sikkerhet i høysetet

Det ble nevnt over at sikkerheten er i fokus hos MuchBetter. Selskapet tar dette på stort alvor, og det settes ut i praksis gjennom de innovative løsningene. Skal du benytte denne løsningen må du verifisere deg med legitimasjon og annen nødvendig dokumentasjon. Denne verifiseringen er nødvendig for at spillstedene følger lovpålagte krav i kampen mot hvitvasking av penger og annen økonomisk kriminalitet. Opplysningene dine oppbevares helt trygt slik at ingen andre får tilgang til dem, og i tillegg sendes de kryptert. 

MuchBetter opererer med en lisens fra UK Financial Conduct Authority, i likhet med e-lommebøker som Neteller og Skrill.