Ski betting – Odds på ski på norske sportsbooks

Ski er den største kategori idretter i Norge, og det er mye for deg som vil oppdage ski betting. Med flere forskjellige deler av ski, er det mange odds og tilbud å oppdage innen betting på ski. Finn odds i de største turneringene som OL og verdenscupen. Oppdag de forskjellige kategoriene og finn din favoritt blant det virkelig fantastiske utvalget som er tilgjengelig på norske oddssider.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Langrenn

Norge har flere stjerner i langrenn og er vanligvis på pallen etter de fleste løp. Tour de Ski og verdenscupen er de største begivenhetene i langrenn i tillegg til OL, som er den største i alle skisportene.

Følg Therese Johaug, Invill Flugstad Østberg, Emil Iversen, Johannes Klæbo og de andre norske stjernene når de prøver å ta flere medaljer til Norge. Du kan satse på alle mesterskap, men også individuelle løp. Ikke glem å prøve skiskyting. Det er vanligvis de samme markedene tilgjengelig for langrenn og skiskyting.

Sprint

En kategori i langrenn som har vokst mye de siste årene er sprint. Også her domineres sjangeren av norske idrettsutøvere som Linn Svahn, Maiken Caspersen Falla, Erik Valnes og Pål Golberg. Sprint er en ganske ung sport sammenlignet med vanlig langrenn, men har fått skryt da det er kortere løp og mer action mellom skiløperne. Du kan spille i alle løp hos norske tippeselskaper, alt fra NM til OL. Finn din favoritt og kom i gang, og legg innsatsen på sprinten.

Skihopping

Norge har lenge hatt en stor dominans i hoppbakken med stjerner som Robert Johansson og Anders Fannemel. I skihopping er det viktig å hoppe så langt som mulig samtidig som stil og andre faktorer også blir vurdert. Det er mye å satse på når du satser på skihopping.

Sats på hvem som hopper lengst i konkurransen, men også hvem som vinner. Du kan også satse på hvilken nasjon vinneren kommer fra, eller om noen verdensrekord blir brutt. Hvis det er OL eller verdenscupen, er det enda flere markeder tilgjengelig, og dette er også når oddsen vanligvis er på sitt høyeste. Å satse på Skihopping er kanskje ikke den største kategorien, men det er gode odds og markeder å finne for de som er interessert.

Alpint

I den alpine verden er det mange forskjellige grener. Slalåm, parallellslalåm, storslalåm, super-G og utfor, er de fem forskjellige konkurransene som representerer alpint. Du har dermed mange muligheter å velge mellom når du satser på alpint. Uansett hva du foretrekker, er det odds tilgjengelig for deg.

Sats på hvem som vinner første løp, andre løp eller total seier. Andre vanlige markeder er head to head mellom forskjellige deltakere der du kan satse på den du synes rir best. Du kan også satse på hvilken nasjon vinneren kommer fra og hvor fort en skiløper kommer nedover fjellet. Det er mange markeder innen alpin betting.

OL er høydepunktet

Norge er det landet som har mest gull i vinter-OL, noe vi bør være stolte av. Hos bettingselskapene er det alltid ekstra mange markeder og alternativer når du satser på OL. Derfor bør du som elsker ski betting være aktiv under OL, da det er når det er de beste mulighetene for høye odds og bonustilbud.

Ski betting - Odds på ski på norske sportsbooks

Oppdag ski betting med en bonus

For de av dere som ønsker å få enda mer ut av spillene dine på ski, er det bra å motta en bonus. Norske bettingselskaper tillater deg å bruke bonusen din slik du ønsker så lenge du oppfyller minimumskravene og omsetningskravene. Ved å motta en innskuddsbonus på 100%, kan du plassere dobbelt så mange spill for samme innsats. Det gir en flott start på spillet ditt, og derfor anbefales du å motta en oddsbonus når du har muligheten.