Betting på SHL – odds på ishockey

Norske hockeyfans trenger ikke se lenger enn til nabolandet Sverige for å finne god hockey med odds på SHL. Det er rett og slett nok av bettingmuligheter å oppdage i svensk ishockey. Du kan plassere odds før sesongen, men også på alle kamper når sesongen har startet. Oppdag spenningen i verdens tredje beste hockeyliga og alle oddsene som er tilgjengelige på SHL for å ta del i.

Beste odds på SHL

Slik er sesongen bygget opp

SHL-sesongen starter i slutten av september og varer til begynnelsen av mars. Deretter venter sluttspill i mars og april, hvor hvert lag spiller i best av syv kamper for å gå videre til neste runde. Hvert lag spiller 52 kamper i løpet av den ordinære sesongen hvor det gis poeng for hver kamp. 3 poeng tildeles for seier i ordinær tid mens vinneren etter ekstraomganger eller straffer får 2 poeng.

Laget som taper i ordinær tid får 0 poeng mens laget som taper etter ekstraomganger eller straffer får 1 poeng. De to lagene med færrest poeng etter den ordinære sesongen vil møte hverandre i en kvalifiseringskamp for å forbli i SHL.

Når det gjelder sluttspillet i SHL, vil lag 1-6 være direktekvalifisert der. Lag 7 møter lag 10 mens lag 8 møter lag 9 i en best av 3 kampserie for å nå kvartfinalen. Da er det best av 7 kamper som gjelder hele veien til finalen hvor vinneren er svensk mester og vinner Le Mat Trophy.

Betting på SHL

Mange odds på SHL

Det er nok av odds å oppdage på SHL hos norske bookmakere. Du kan plassere odds før sesongen starter gjennom såkalt outright betting, hvor du kan spille på hvem som blir vinneren av den ordinære sesongen eller sluttspillet.

Hver kamp har også mange odds tilgjengelig for de av dere som har lyst på dette. Du kan finne odds før hver kamp gjennom såkalte pre match odds. Men det er også mulighet for å plassere spill live gjennom live betting.

Live betting og live stream

Med liveodds får du betydelig mer spenning og kan følge kampen hos bettingselskapet i alle tre periodene. Plasser spill mens kampen pågår og oppdag en mye mer actionfylt spillopplevelse som vi er sikre på at du vil like. Det er rett og slett nok av live betting på ishockey.

Du kan få hjelp av statistikk fra bookmakere som kan hjelpe deg med å plassere odds. Liker du å se kampene mens du tipper, er det norske bookmakere som tilbyr live streaming på svensk ishockey. Det vil bety at du vil ha perfekte muligheter for en virkelig flott spillopplevelse da du kan se en kamp og plassere odds live samtidig. Live streaming av ishockey er tilgjengelig fra en smarttelefon, datamaskin eller nettbrett. Valget er helt og holdent ditt.

Djurgården har flest SM-gull

Djurgårdens IF har flest SM-gull i svensk hockey og har vunnet 16 gull. Deretter fulgte Brynäs med 13 gull, Färjestad med 10 gull og IK Göta med 9 gull. Hammarby IF har 8 gull, AIK og Södertälje har 7 gull hver.

I dag er Färjestad, Växjö Lakers, Frölunda HC og Luleå de store klubbene i svensk ishockey. Men det er mange dyktige lag som spiller i SHL. Den største arenaen i SHL finner du i Malmö, hvor Malmö Redhawks spiller og det er plass til 12.600 tilskuere. Scandinavium i Gøteborg er nest størst med 12.044 tilskuere. Den tredje største er Löfbergs Arena i Karlstad, hvor Färjestad har plass til 8.647 tilskuere.

Bruk en oddsbonus på SHL

Du som liker å spille på ishockey kan velge å motta en oddsbonus. Du kan ta del i en innskuddsbonus der bookmakeren matcher ditt første innskudd. Det vil gi deg perfekte forhold for en god start og mulighet til å satse på ishockey. Du får ekstra penger å spille for og lar i stedet bookmakeren ta en del av regningen for deg.

Du kan også motta risikofrie spill, boostede odds og gratisspill på SHL. Noen spilleselskaper tilbyr også cashback som du kan bruke til å spille på svensk ishockey. Da får du tilbake deler av tapene dine, noe som selvfølgelig er en stor fordel for deg som spiller.

Oppsummering av betting på SHL

I Sverige liker de ishockey godt og toppligaen deres SHL er rangert som en av verdens beste hockeyligaer. Derfor er det også mange odds å oppdage på SHL hos norske bettingsider. Du har rikelig med muligheter til å kunne satse på de ulike kampene. Det er helt klart ekstremt høye odds.

Følg lagene både i den ordinære sesongen og under sluttspillet. Jo nærmere vi kommer finalen, jo flere muligheter er det. Derfor har du alltid utmerkede forutsetninger for å kunne finne gode odds. Oppdag betting på SHL i dag og alt tilgjengelig på en actionfylt sport i en heftig liga.