Allsvenskan betting – Spille på svensk fotball

I Norge har vi Eliteserien, men fotball spilles også hos våre naboer. I Sverige heter den høyeste serien Allsvenskan og den har blitt stadig mer vanlig i Norge med spill på Allsvenskan. Svensk fotball har en god kultur på tribunen og flere store klubber som har gjort det bra i Europa. For eksempel har IFK Gøteborg vunnet UEFA Cup (nåværende Europa League) to ganger. Samtidig har Malmö FF nådd finalen i Europacupen (nåværende Champions League). Disse prestasjonene skiller seg ut i svensk fotball, men selv i dag er det mye å oppdage i ditt betting. Spill på Allsvenskan med gode odds og finn en kamp du tror på.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Allsvenskan med en bonus

Som ny spiller hos norske spillselskaper er det ofte en oddsbonus å motta. Med en odds bonus blir opplevelsen enda bedre fordi du får gratis penger å spille for. Sett inn et innskudd og få det matchet opp til et visst beløp. Fordelen med en oddsbonus er at du selv kan bestemme hva den skal brukes til. Derfor vil du som ønsker å bruke bonusen din til å satse på Allsvenskan. Hvordan bonusen ser ut varierer, men det er mye å velge mellom hos norske spillselskaper i dag.

Langspill for sesongen

Før serien begynner, liker mange norske spillere å sette på langsiktige spill. Dette betyr at du plasserer et spill som du deretter følger gjennom hele sesongen. Å satse på hvem som vinner serien er sannsynligvis det vanligste. Noen vil heller plassere bordet for å øke vinnersjansene. Alternativer kan være å spille hvis et lag kommer i topp 3 eller topp 5.

Alle som ønsker kan også spille hvilke lag som når steder i Europa eller hvilke som forlater. Legg også inn spill på hvem som kommer høyest i tabellen av to forskjellige lag. Markedene for sesongen er mange, og foruten de nevnte markedene, er vinnere av skytterligaen og lignende veldig populære.

Fellesmarkeder i Allsvenskan

I tillegg til å vinne kamper som er vanlig før sesongen, spilles alle kamper i tillegg. Dette er de samme markedene som før vanlig fotball betting som er tilgjengelig. Det lar deg velge mellom 1X2, over / under antall mål, målscorer, antall kort og mye mer. Svenske lag har ofte et veldig godt forsvarsspill, så det er kamper der det ikke er så mange mål.

Før spillet er det statistikk for å ta hjelp fra spillselskapene. Dette er bra for å gjøre research før kampen starter. Se hvordan de to lagene dannes og hvordan forrige møter ble avsluttet. Det finnes også informasjon om skader og lignende slik at spilleren kan se om noen viktig stjerne er skadet eller slått av og dermed savner kampen.

Live-spill på svensk fotball

Mange norske spillere velger live-spill i dag, og de som spiller på Allsvenskan er intet unntak. Det blir mer spenning når en kamp pågår, og du kan spille på den i 90 minutter pluss ekstra tid. Live betting betyr vanligvis også mer unike markeder så vel som bedre odds som stadig endrer seg. Derfor kan du finne virkelig gode odds sammenlignet med før kampen starter, og liveodds har derfor blitt en ting for millioner av spillere. Alle kamper i løpet av en sesong i Allsvenskan er tilgjengelige for live-spill.

De største lagene

Det er mange gode lag i svensk fotball. Her er noen av de største klubbene:

Hammarby – Berømt for sine fans og spiller en offensiv fotball. Zlatan Ibrahimovic skapte store overskrifter da han begynte som partner, og i dag eier svensken 25% av klubben. Vann SM-gull innen 2001.

IFK Norrköping – Kalt “Peking”,  samme navn som Kinas hovedstad. Er en av de mer suksessrike klubbene med sine 13 SM-gull, hvor den siste kom i 2015.

AIK – Solnaklubben AIK har 12 SM gull og vant senest 2018. Trener Richard Norling lyktes ikke i Brann men har gull med både Malmö og AIK. Den svarte og gule klubben spiller hjemmekampene sine på Friends Arena akkurat som det svenske landslaget.

IFK Göteborg – Med to gull i UEFA Cup og 18 svenske mesterskap, er IFK Göteborg en av de mest suksessrike klubbene i Sverige noensinne. I dag er klubben imidlertid ikke like dominerende, men den siste gullmedaljen kom i 2007.

Malmö FF – Vært en stor dominerende spiller på 1000-tallet med spill i både Champions League og Europa League. Den norske trener Åge Hareide var mannen som ledet MFF til to strake Champions League i 2014 og 2015. MFF er også laget med mest gull i Allsvenskan og i den svenske cupen.

Betting på Allsvenskan - Spille på svensk fotball

Strukturen i serien

Det er totalt 16 lag som utgjør trofeet som heter ”Lennart Johanssons Pokal”. Fotballfans i Norge vet at Lennart Johansson var UEFA-president i mange år og svensken er også skaperen av Champions League etter dagens format. En vinner ligaen og kvalifiserer seg til Champions League mens lag nummer to og tre i tabellen kvalifiserer seg til Europa League. De to lagene som kommer sist i tabellen er fra serien og skal i stedet spille i Superettan neste år. Laget som kommer på tredjeplass fra slutten, vil kvalifisere seg til å holde seg mot laget som kom på tredjeplass i Superettan. Det møtet avgjøres i et dobbeltmøte etter sesongen.