Overwatch – Betting på en superspennende e-sport

Innenfor e-sports er Overwatch et populært spill med over 50 millioner aktive spillere. Spillet ble lansert av spillutvikleren Blizzard Entertainment i 2016. Dette er et lagbasert førstepersonskytterspill. Det vil si at det ikke har enspillerfunksjon og dermed er det et nettspill som alltid spilles sammen med andre mennesker. I Overwatch er det fire modus som kalles Quickplay, Arcade, Competitive og Gamefinder. Overwatch, gjør betting på en superspennende e-sport.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Overwatch i praksis

Det høye tempoet kombinert med det stilige designet har gjort spillet populært blant spillere så vel som de som følger og satser på kamper og turneringer. Spillet er en såkalt “Hero Shooter” som blir stadig mer populær innen e-sport og odds. Arcade-modus er arenabasert spill, og alle moduser unntatt spill en-mot-en og tre-mot-tre er med tolv spillere á seks på hvert lag. I spillet handler det om å fullføre oppgaver før tiden er ute, og begge lagene starter i hver sin base. 

Siden det ikke er en konkret progresjon i spillet og det dermed er uendelig, brukes det et nivåsystem. Hensikten med dette er at spillere med lik erfaring når det kommer til spilletid plasseres på samme lag. Kommunikasjon mellom de som spiller er også en stor del av spillet. Noe som bidrar til Overwatchs popularitet er de mange spillkarakterene. For tiden er det over 30 spillbare helter i kategoriene Attack, Tank og Support. 

Spillet går ut på at to lag med 6 personer på hvert lag konkurrerer på forskjellige kart. Det er en rekke måter å vinne på, avhengig av hvilket kart du spiller på. Men generelt er det et lag som angriper og et lag som forsvarer seg. De forskjellige karakterene har forskjellige funksjoner og sitt eget sett med ferdigheter. Det finnes også karakterer som kan gi nytt liv til lagspillerne sine. Noe som gjør spillet unikt er at du når som helst kan endre karakter, noe som igjen endrer dynamikken i spillrunden. Siden Overwatch er et lagspill ligger nøkkelen til seier i riktig bruk av heltene i spillet.

Betting på Overwatch

Selv om Overwatch fortsatt er et populært spill innenfor e-sports i Norge, så ble det ikke med videre som et av de fem spillene da den norske ligaen endret sponsor og navn fra Telenor- til Telia-ligaen. Dette skyldes nedgang i påmeldte, seere og interesse. I konkurranseform videreføres dette med en community-drevet satsing i samarbeid med Gamer.no. Det er likevel mer enn nok av internasjonale turneringer å delta i som blant annet VM og verdenscup, og Norge har eget landslag i denne e-sportsgrenen. Dermed er det fremdeles mange muligheter for å tippe på odds på Overwatch.

Plassere oddsspill på Overwatch

 Når du vil plassere oddsspill på Overwatch er det en stor fordel at du først lærer hvordan spillet fungerer. På plattformer som Twitch og Youtube kan du følge kjente spillere for å få en følelse av hvordan spillet fungerer og hvilke spillere som er virkelig gode. Dette gjør det enklere å få suksess når du spiller odds. Som med andre idretter er det alltid bra å følge med på statistikk og hva som har skjedd de siste kampene. Følg nyheter, sjekk ut blogger og følg lag og spillere på sosiale medier så vil du oppdage at det er lettere å plassere et bet eller to. Samtidig øker sjansen din for gevinster markant.

Når du spiller på Overwatch er det tre hovedalternativer. Det mest vanlige er å spille på vinner av den konkret kamp mellom to lag. Det andre er spill med handikap. Det betyr online oddsspill på om laget med handikapfordel eller ulempe vinner kampen. Det tredje du selvsagt kan spille på er hvem som vinner hele turneringen.