Eurovision Odds – Betting på verdens største musikkonkurranse

Hvert år sender Norge vinneren av Melodi Grand Prix til Eurovision Song Contest med håp om at Norge i år vinner. Vi har faktisk vunnet konkurransen tre ganger, siste gang i 2009. Alle som leter etter Eurovision Odds har mange muligheter, og arrangementet blir stadig mer populært for betting. Lenge før det er tid for den store finalen i mai, kan du spille på forskjellige alternativer i Eurovision Song Contest.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Sats på vinneren av Eurovision

Det er mange alternativer for de som ønsker gode Eurovisio odds. Det vanligste er å satse på bidraget du tror vil vinne hele konkurransen. Det er veldig ofte at bettingselskapene tar feil om hvem de tror vil vinne Eurovision, noe som betyr at det er gode odds å hente. Det er ikke bare sangen som er best som vinner. Politikk er også en del av konkurransen, selv om det egentlig ikke skulle være det.

Et land har en tendens til å stemme på naboene. For eksempel er det ikke uvanlig at Spania gir 12 poeng til Portugal eller at de skandinaviske landene er ekstra rause med hverandre. Det er mange forskjellige ting å vurdere når du satser på Eurovision Song Contest. Spesielt når du satser på hvem som vinner konkurransen.

Andre populære markeder på musikkonkurransen

Det er ikke bare vinneren du kan satse på. Det er selvfølgelig også odds på Melodi Grand Prix i Norge. Markedene ved de to konkurransene er i utgangspunktet identiske. Forskjellen er at i Eurovision Song Contest er det betydelig flere alternativer for deg som spiller. For eksempel kan du prøve head 2 head betting der du spiller forskjellige land mot hverandre. Hvem får flest poeng fra Norge og Sverige, eller hvilket land blir best i Norden?

Du kan satse på både semifinalen og finalen. Over/under er et annet populært alternativ. Får Norges sang over eller under fem  tolv poeng? Vil det være over eller under 100 poeng for en sang? Hvilken sang kommer sist i konkurransen? Det er mange alternativer når det gjelder markeder ved Eurovision Song Contest.

Norsk vinner av Eurovision Song Contest

Norge har vunnet Eurovision tre ganger. Første gang var i 1985 da Bobbysocks vant med sangen “La det Swinge”. 10 år senere klarte Secret Garden å vinne med “Nocturne”. Etter det skulle det gå til 2009 før den tredje seieren kom. Så var det Alexander Rybak som vant med sangen “Fairytale” Med 201 poeng slo Rybak rekorden med høyest antall poeng, en rekord som ville være i tre år.

Eurovision Odds - Betting på verdens største musikkonkurranse

Live betting og livestream på Eurovision

Gjennom hele konkurransen er det også mulig å oppdage liveodds. Fra konkurransen starter til den siste sangen blir sunget, kan du plassere odds på Eurovision Song Contest. Oddsen lukkes vanligvis når alle sanger er fullført og resultatene har begynt å bli presentert.

Det er også noen spillselskaper som tilbyr live streaming av Eurovision. Deretter kan du se konkurransen og se hvordan oddsen påvirkes av de forskjellige opptredener. Kanskje noen gjør et uventet godt, og du får se oddsen senket? Mye kan skje under en live-konkurranse, og det er viktig å ta raske avgjørelser i spillene dine.

Bruk en Eurovision bonus Norske spillere som registrerer en ny konto hos et spillselskap kan alltid motta en velkomstbonus for sport. Den vanligste er 100% opp til 1000 kroner, men det er betydelig flere alternativer når det gjelder oddsbonuser enn det. Spillselskapene lar deg fritt velge hva du vil bruke bonusen din på. Derfor, hvis du ønsker det, kan du bruke en velkomstbonus på Eurovision Song Contest. Så lenge du følger reglene for omsetningskrav, er det helt valgfritt hvilket marked du bør plassere dine odds på.