Live streaming – Se sport live hos din bookmaker

Folk elsker å se idrett når det pågår. Enten det er som tilskuer på idrettsarenaen eller på TV. Stadig flere velger å streame hos mange av strømmetjenestene på nettet i stedet for på TV. Men det finnes enda en måte man kan få meg seg det som skjer på idrettsbanen på, det er hos bettingselskapene. De aller fleste som holder på med sport og spill har vel fått med seg at man strømme fotballkamper og andre sportsarrangementer gratis hos mange av bookmakerne man finner på nettet. 

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Tilbud om live streaming er et strategisk smart trekk

At bettingselskapene tilbyr stadig mer strømming av idrettsbegivenheter er et smart valg fordi de dermed knytter spillerne enda nærmere til seg. Har man for eksempel spilt på en fotballkamp før den starter og velger å se den på stream hos bookmakeren sin, er også sjansen mye større for at man blir så engasjert at man plasserer et livebet eller to. Selv om man i praksis ikke kan si at matematikken er så enkel, er det neppe langt fra sannheten at bookmakerne dobler omsetningen på den samme sportsbegivenheten om de tilbyr live streaming og liveodds på det samme eventet.

Du behøver ikke engang spille for å se på live streaming

Du behøver ikke engang å spille for å få tilgang til live streaming, selv om sannsynligheten for at de flest har gjort eller kommer til å gjøre det er stor. Bookmakerne tilbyr i de fleste tilfeller denne tjenesten helt gratis. Ofte holder det med en aktiv spillekonto. Mer om det litt senere.

Ekte live streaming

Strømming av levende bilder er et relativt nytt konsept, som har tatt bettingmarkedet med storm. På de idrettsbegivenhetene hvor man kan se dette i Sportsbooken til bookmakeren, ser man dette live eller i sanntid akkurat som om man skulle være på en aktuell fotballkamp eller ser den samme kampen på TV hjemme. Det er levende bilder akkurat som i alle andre sammenhenger man kan se det, og dette tilbudet er noe som bettingselskapene kan tilby fordi det i dag er blitt teknisk enkelt å tilby strømming av sport. Internett er raskt og billig og det koster dermed ikke mye å gi dette til spillerne.

Grafisk «live» strømming

live streaming liveodds

Om det ikke finnes noe tilbud om en live streaming, så er det mange bookmakere som likevel tilbyr en form for strømming fra mange av idrettsbegivenhetene. Da skjer det i form av en grafisk fremstilling av det som skjer. Tenker man seg en fotballkamp så fremstilles denne grafisk og så plasseres spillerne der de er på banen mens fotballen forflytter seg dit den spilles. Hele tiden kommenteres det også med tekst hva som skjer. Ikke akkurat live, men likevel en «liveopplevelse» eller live oppdatering som overgår alle andre former av dette. 

Virtuell sport blir særdeles virkelighetsnært

Det må også nevnes at man kan få en meget reell live-opplevelse om man plasserer bet på sport i den virtuelle verden. Mange bookmakere tilbyr nemlig spill på virtuell sport. Det mest vanlige der er fotball, tennis, sykkel, greyhound, speedway samt trav og galopp. Når man deretter ser disse konkurransene bli avgjort live er grafikken på de levende bildene så god at man nesten føler at man er på fotball- eller travbanen i tipping på hest.

Hvor og hvordan ser man på live streaming?

Ikke alle bettingselskaper tilbyr strømming, og blant dem som gjør det er det ikke alle som viser fra de samme idrettsbegivenhetene. Derfor er det smart å velge en bookmaker som sender mye av det nettopp du er opptatt av. 

Som nevnt er det ikke nødvendig å spille for å kunne se på live streaming hos bookmakeren din, selv om det øker spenningen om du har plassert et bet før idrettsbegivenheten, eller blir så ivrig underveis at du slenger inn et livebet. Det holder faktisk at du har en aktiv spillekonto og en kontobalanse i pluss. Så lenge du har det er strømmingen av sport gratis tilgjengelig for deg.

spille på norske odds

Hos bookmakerne er det enkelt å se hva som sendes på streaming da dette er merket på forhånd ved siden av begivenheten som det kan spilles på. Hos bookmakerne behøver man heller ikke tenke på at dette er en form for piratvirksomhet. Bettingselskapene betaler for å få lov til å sende streaming og derfor kan du være trygg på at dette skjer på lovlig vis.

Ikke alt er tilgjengelig på streaming

Selv om det blir stadig mer som sendes på live streaming hos bettingselskapene, er det langt fra alt som tilbys der av de store og mest populære begivenhetene. På grunn av seerrettigheter og andre strenge regelverk knyttet til visning av sport, vises ikke alle arrangementer og kamper hos bookmakerne. Har et TV-selskap kjøpt opp rettighetene til en kamp vil man neppe finne det hos en norsk bookmakere.