Eredivisie – Beste odds på nederlandsk fotball

Nederlandsk fotball har mye talent og flere store klubber som har oppnådd enorm suksess gjennom årene. Flere norske fotballspillere har også representert nederlandske klubber opp gjennom årene og gjør det fortsatt i dag. Den nederlandske ligaen er egentlig ikke blant de fem største ligaene når det gjelder status, men klubber i Eredivisie har vunnet de største turneringene i Europa med blant andre Ajax som vinnere av Champions League. Når det gjelder å satse på Eredivisie, er det mye å oppdage. Kom i gang i dag og begynn å satse på Eredivisie hvis du vil ha et virkelig spennende liv i ditt spill.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Målglad fotball gir interessante odds

Det blir mange mål i den nederlandske ligaen. Eredivisie er faktisk en av de mest målglade ligaene i hele fotballverdenen. Derfor er det ikke overraskende at de som satser ofte velger å satse på over / under antall mål. Over 2,5 mål har vanligvis relativt lave odds, men på den annen side er det spillverdi på over 3,5 og over 4,5 mål. Det kommer selvfølgelig an på hvilke lag som spiller, men generelt er det mange mål i Eredivisie. Derfor er det også mange som prioriterer målspill i satsingen på Eredivisie.

Markeder som er vanlige i å satse på Eredivisie

Den nederlandske ligaen skiller seg ikke nevneverdig når det gjelder markeder. Som vi skrev over, er det mye målspill, men ellers er det klassiske markeder som gjelder. For eksempel er 1X2 et veldig populært marked der du spiller hvis et av lagene vinner kampen eller hvis det ender uavgjort.

Å spille målscorere, corner eller assists er andre vanlige markeder for å satse på Eredivisie. Den som vil kan også spille flere markeder i en og samme kamp. Da er det bare å velge en spillside som tilbyr Bet Builder. Deretter kan du plassere kombinasjonsspill på kampene du ønsker i Eredivisie. Du kan for eksempel satse på at Ajax vinner uten å inngi et mål.

Live spill på Eredivisie

For å få mest mulig spenning i å satse på Eredivisie, er live spill best. Ifølge mange spillere er følelsen av å satse live mye mer interessant enn klassisk spill før spillet. Det er høyere odds og mer spennende markeder å oppdage i live betting. I tillegg tilbyr spillselskapene statistikk for å hjelpe deg slik at du kan følge kampene på best mulig måte.

Mange spillselskaper har også kjøpt rettigheter for å kunne vise Eredivisie. Du kan se kampene fra datamaskinen din eller en mobil enhet som iPad eller smarttelefonen. Det du trenger å gjøre er å velge et spillselskap som har live stream i sitt sortiment. I dag er det mange spillsider som tilbyr live streaming sport. Derfor har forholdene dine aldri vært bedre enn de er i dag, hvis du vil se en kamp gratis.

Få en oddsbonus

For å få enda mer ut av din Eredivisie betting, kan du kreve en bonus for odds. Det tilbys deg som en ny spiller når du blir medlem av et online spillselskap. Ved å bruke bonusen kan du oppdage enda mer nederlandsk fotball betting og utforske de forskjellige lagene og kampene som du ønsker. De fleste norske spillselskaper tilbyr en bonus for nye kunder, og for deg er det flere fordeler med en bonus. Velg riktig tilbud for å komme i gang med odds og tipping i dag.

Eredivisie - Beste odds på nederlandsk fotball

Ajax, PSV og Feyenoord

De tre største klubbene i nederlandsk ligafotball er Ajax, PSV Eindhoven og Feyenoord. Konkurransen er størst mellom Ajax og Feyenoord, men PSV har vunnet flere ligatitler, så mange som 24. Ajax har mest med sine 34 gull og det er også den nederlandske klubben som har vunnet Champions League. Når et av disse tre lagene er grodd mot hverandre, er interessen størst, og dette er også når oddsen vanligvis er mest interessant. Følg også med på bonuser og tilbud under de store kampene i ligaen.

Det er mye spenning å oppdage blant de nederlandske klubbene, selv om de største stjernene ofte forlater ligaen etter en stund. Nederland har også oppnådd stor suksess med landslaget med både EM-gull og flere medaljer i verdensmesterskapet.