Tennis betting – Prøv hos din Norske bookmaker på nett

På verdensbasis er tennis en stor og populær sport. Norge har aldri klart å få frem de store tennisspillerne slik som for eksempel Sverige har. Best representert med Björn Borg og hans fem titler på rad i Wimbledon. I tillegg har han seks andre Grand Slam-titler fra French Open. Frem til nå har det aldri dukket opp en ung norsk utgave av Björn Borg. Men det kan fort endre seg om unge Casper Ruud fortsetter fremgangen og klatringen på verdensrankingen. Det er alltid spennende å følge med på fremgangen. Og enda mer spennende er det jo om man også setter noen oddsspill på det norske fremtidshåpet innenfor tennissporten, før man ser en tenniskamp på tv eller live stream.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Plasser noen veddemål på verdensstjernene i Grand Slam-turneringene

I tennissporten har man store stjerner som Rafael Nadal, Andy Murray, Roger Federer og verdensener Novac Djokovic . Det betyr masse god tennis når disse stjernene møtes til kamp om edelt metall og pokaler i ATP-turneringene. Det samme gjelder selvsagt for damer hvor Serena Williams blir utfordret av blant annet Naomi Osaka og Angelique Kerber. Om man kombinerer denne gode idretten med litt spill på de samme kampene blir ikke spenningen og engasjementet noe mindre. 

I tennis er det mye det kan spilles odds på. Man kan eksempelvis sette et veddemål på hvem som kommer til finalene i US Open. Det kan også spilles på om som vinner og taper disse finalene. Man kan plassere et bet på hvor mange sett som behøves for å kåre en vinner. Her både i dame- eller herrefinalen i Wimbledon. Og det kan spilles odds på om avgjørelsen i det tredje settet kommer i det niende gamet. Plasserer man noen veddemål på tennis blir det ikke noe mindre spennende å følge med på det som skjer på gress- eller grusbanen.

I tennis har man også lagturneringer og bookmakerne har selvsagt bettingmuligheter på disse. Det betyr at man kan spille på hvem som vinner Fed Cup eller Davis Cup. For den som gjerne kombinerer det sportslige tennisengasjementet med oddsspill er det mye å velge mellom. Tennis er en stor sport hos odds og bettingselskapene, så vil man sette et bet på noe er det alltid noe interessant å finne.

Tennis odds hos din Norske bookmaker på nett

Sett et veddemål på odds eller liveodds på Casper Ruud i Wimbledon

Selv om det skal mye til for at det ender med en norsk finalist i Wimbledon de nærmeste årene, så skal man aldri si aldri. Casper Ruud har allerede kvalifisert seg til Grand Slam-turneringer som French Open, Australian Open og US Open, og med godt spill i disse og gode plasseringer samles det sakte, men sikkert ATP-poeng slik at han klatrer på verdensrankingen. Det betyr bedre seeding og enklere motstand i de innledende rundene, noe som øker sjansene for at det norske tennishåpet kommer langt i en av de store turneringene. For nordmenn som gjerne plasserer veddemål på tennis er det enda mer interessant når det kan spilles odds på en norsk spiller mot en stor motstander. Og hvem vet om det ikke kommer en dag da det kan spilles på Casper Ruud i Wimbledon-finalen.