Vilkår og betingelser for gratisspill – les alltid den lille skriften

Free bets eller gratisspill blir bare mer og mer populært hos de forskjellige bettingselskapene. I dag er det blitt sånn at du som nyregistrert spiller like ofte får tilbud om gratisspill som velkomstbonus, i stedet for de tradisjonelle sportsbonusene i prosent av det første eller flere av de første pengeinnskuddene dine. Denne utviklingen er kommet fordi at bookmakerne har lagt merke til hvor mye oddsspillerne setter pris på denne oddsbonusen.  

Likevel er det slik at også gratisspill som oftest tildeles med vilkår og betingelser i en aller annen form, og derfor er det også viktig at du som oddsspiller setter deg inn i disse. De kan variere fra spillselskap til spillselskap, men leser du betingelsene unngår du eventuelle overraskelser og skuffelser, siden disse sjelden er en god grunn til å takke nei til free bets.

Bettingsider med gode vilkår og betingelser

 

   
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Pass på utløpsdatoen!

Det første du må passe på når du har fått tak i et gratisspill enten via et velkomsttilbud eller en generell kampanje til etablerte oddsspillere, er utløpsdatoen. Når du får free bets fra bookmakerne er det en dato som disse må brukes innen, gjør du ikke det mister du gratisspillene. 

Pass også på at du spiller for hele verdien av gratisspillet. I motsetning til pengebonuser kan du ikke dele opp verdien på flere spill. Har du et gratisspill med en verdi på 300 kroner og du bruker bare 200 kroner når du benytter dette spillet, mister du den resterende hundrelappen.

Vilkår og betingelser for gratisspill

Free bets med omsetningskrav og minsteodds

Svært ofte tildeles gratisspill med både omsetningskrav og med minsteodds. Det første er hvor mange ganger verdien av spillet må omsettes før du kan ta ut gevinster vunnet med det. For et free bet til 200 kroner med et omsetningskrav på 4 ganger, betyr det at du må omsette for (200×4) 800 kroner på odds før du kan ta ut eventuelle gevinster i ekte penger. Er det også minsteodds på 1,50, så betyr det at du må spille til odds på minst 1,50 så lenge du gjennomspiller omsetningskravet. 

Som oftest må omsetningskravene også møtes i løpet av en gitt tidsperiode etter at du bruker gratisspillet.

Gratisspill med minimumsodds, men uten omsetningskrav

Spesielt i forbindelse med velkomsttilbud kan du oppleve at du tildeles gratisspill uten omsetningskrav samtidig som det følger med minsteodds. I slike tilfeller kan gratisspillet virke som et bedre valg enn det som er beskrevet over, men det behøver ikke nødvendigvis å være det. La oss tenke oss en bookmaker som gir deg tre omsetningsfrie gratisspill verdt 200 kroner hver med minsteodds på 1,40 når du setter inn 200 kroner på kontoen din. Denne bookmakeren kan også kreve at du spiller for dine egne 200 kroner før du kan bruke gratisspillene. På det viset risikerer du å tape de 200 kronene. 

Når du deretter bruker de tre gratisspillene må det spilles til odds på minst 1,40 og det du vinner blir altså uten omsetningskrav. I slike tilfeller er det også som oftest slik at du kun får utbetalt gevinsten av spillet og ikke verdien av gratisspillet. Med andre ord om du plasserer 200 kroner til odds på 1,50 og spillet ender med suksess, får du 100 kroner inn på kontoen din, og ikke 300 kroner som er tilfellet om du bruker egne penger. 

For noen gratisspill er det slik at du også får tilbake verdien av spillet, men dette varierer mellom bettingselskapene, så sett deg godt inn i hvilke betingelser som gjelder før du spiller. Uansett er det slik at du får vinnersjanser på bookmakerens regning. Få en oddsbonus i dag og oppdag sjarmen til norske bettingsider.