Betting med cashout – ta ut gevinsten eller redusere tapet

Det å vente på et resultat kan for mange være en tålmodighetsprøve. Spesielt når man har plasset et bet på en fotballkamp eller en annen sportsbegivenhet. Selv om et plassert spill på en idrettsbegivenhet øker både spenning og engasjement, er det ikke alle som har tålmodighet nok til å vente til det hele er over. Eller det kan også være at det man har spilt på ikke utvikler seg slik man forventet da man plasserte oddsspillet. Uansett hva det er finnes det en funksjon som kan hjelpe på veien. Det er noe som kalles for cashout hos forskjellige bettingselskapene.  

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
3 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
4 1000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 500% bonusT & C Apply Les mer BESØK

Cashout er sjansen til å ta ut penger før idrettsbegivenheten er avsluttet

De som jevnlig gjester flere bookmakere har garantert fått med seg at det blir mer og mer av muligheter for å velge cashout. Som navnet indikerer er det sjansen til å ta ut penger, og dette kan gjøres mens sportsbegivenheten fremdeles pågår. Man behøver altså ikke vente til dommeren blåser av kampen eller til konkurransen er over. Som spiller får man dermed sjansen til å ta ut en gevinst før det sportslige er ferdig. Dersom spillet ikke utvikler seg som forventet kan man også prøve å redusere tapet før den sportslige aktiviteten er over. 

Som vanlig kom cashout først innenfor fotball. I dag tilbys cashout også i andre sporter som ishockey, baseball, handball, tennis og basketball. Det finnes stort sett mulighet for cashout i alle kamper i Premier League. Noe som er bra for de som er glad i engelsk fotball. Dette er et konsept som hele tiden utvikles. For å holde seg oppdatert på hvor man kan bruke cashout er det greit å stikke innom hos favorittbookmakerne som svenske betsson. Her får man en oversikt på hvilke sportsbegivenheter man eventuelt kan benytte funksjonen.

Ta ut gevinsten før kampen er ferdigspilt

Med cashout får dermed de som plasserer bet på fotball en mulighet til å ta ut gevinsten av spillet før kampen er ferdigspilt. Eller ta tapet og få noe av pengene tilbake om laget man satset på ikke har en god dag på banen. Venter man til kampen er ferdig vil man jo tape alt og dermed er det like greit å kunne få litt penger tilbake. Hvor mye man får avhenger av tilbudet fra bettingselskapet. Hvor mye man får av bookmakeren henger nemlig sammen med til hvilke odds det kan spilles live. Liveodds kan som kjent endre seg mye underveis avhengig av hvordan et lag presterer ute på banen. 

Golf fotball hockey sport norge odds

Bettingselskapene tilbyr cashout på både pre-match og livebet, men det er sjeldnere på liveodds enn på oddsspill plassert før begivenheten starter. Cashout på liveodds er kun på singelspill, mens spill på odds også kan gi cashout-muligheter på kombinasjonsspill. Finner man ut at man vil ha cashout trykker man på cashout-knappen ved siden av spillet i Sportsbooken til bookmakeren. Deretter blir man tilbudt en sum for å avslutte spillet. Aksepterer man tilbudet avsluttes spillet og betttingselskapet har dermed ikke noen flere forpliktelser i forhold til det opprinnelige veddemålet.

Fordeler med cashout

Oddsspillere får flere fordeler med cashout. Man kan redusere tapet ved å avslutte veddemålet om det neppe blir suksess, eller de utålmodige kan ta ut en redusert gevinst før sportsøvelsen er over. Samtidig kan disse pengene reinvesteres tidligere i nye oddsspill som muligens kan gi større suksess.