Volleyball betting og odds hos norske bettingselskaper

Selv om Norge ikke er verdens største volleyballnasjon, er det fremdeles mye å oppdage i volleyball betting på norske bookmakere. Alt fra vanlige seriekamper til OL, VM og EM kan satses på. For de som ønsker å oppdage volleyball, er det mange odds å hente fra bettingselskapene, og en kamp kan ha omtrent tjue forskjellige markeder. Hvis det er en viktig kamp som et verdensmesterskap eller en olympisk kamp, ​​kan det være enda flere alternativer enn det. Oppdag volleyball betting i dag og se hvilken underholdning det er å satse på sporten.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Vanlige og populære markeder for volleyball

Volleyball avgjøres i det beste av fem sett, noe som betyr at laget som først får tre sett også har vunnet kampen. Kampvinner er et vanlig marked der du satser på laget du tror vil vinne kampen. Før et stort mesterskap kan du satse på hvem som vinner hele turneringen eller havner i topp 3. Du kan også spille head 2 head on hvem som kommer lengst i et mesterskap av for eksempel Brasil eller Russland.

I en kamp er det mange markeder å velge mellom. Det riktige resultatet der du spiller hvor mange sett det vil være i en kamp er et vanlig marked. Du kan også satse på hvor mange poeng det blir i kampen eller hvor mange poeng et enkelt lag vil ta. Det er også markeder på hvert sett, for eksempel hvem som vinner det første settet eller hvor stor fortjenestemarginen vil være i det første settet.

Live betting på volleyball hos spillselskapene

For å få enda mer action i spillene dine, kan live betting på volleyball være morsomt. Der spiller du midt i en kamp som pågår, noe som betyr at det er flere markeder tilgjengelig enn før kampstart. For eksempel kan du satse på hvem som vinner neste ball eller hvilken spiller som scorer flest poeng i neste sett. Du kan også satse på om et sett går til ekstra poeng, eller om det vil være et oddetall eller jevnt antall poeng i et enkelt sett. Alle norske spillselskaper i dag tilbyr liveodds på volleyball, noe som betyr at forholdene dine er gode for å finne et marked som passer deg.

Stream volleyball live og spar penger

For å maksimere live betting kan du også streame kampene live. Siden volleyballrettigheter er billige, er det mange bettingselskaper som sender sportens mesterskap direkte. Ved å se på kampene du satser på øker du sjansene for å få dine spill. Det vil være mye lettere å gjøre riktige analyser og se spillernes form når du også ser kampen. Volleyball er også en sport som er underholdende å se på. Hvis du har penger på kontoen din hos spillselskapet, kan du delta i livestreamede sport gratis. Ikke bare er volleyball tilgjengelig, men det vises mange live-streamede idretter hver uke. Å se sport gratis med spillselskapene kan spare deg for mye penger i stedet for å ha dyre abonnementer med streamingtjenester.

Volleyball betting og odds hos norske bettingselskaper

De største turneringene i volleyballsporten

Det er ingen tvil om at OL er det største innen volleyball. Selv om det er en innendørs sport, vil det bli bestemt under sommer-OL. Siden OL bare arrangeres hvert fjerde år, er det en enorm prestisje å vinne mesterskapet. Faktisk har Norge aldri kvalifisert seg til et OL i volleyball. VM og EM er andre mesterskap som er veldig populære for landslag. Når det gjelder klubblag, er den italienske ligaen den største og den heter Italy Superlega. Dette følges av den russiske ligaen og den brasilianske ligaen. Den beste nasjonen er Brasil på både herre- og kvinnesiden, men Kinas damer holder også en høy internasjonal klasse, akkurat som flere andre nasjoner.

Få en oddsbonus på volleyball Mange norske spillere velger å kreve en oddsbonus når de registrerer seg for første gang hos et spillselskap. Den kan brukes på volleyball fordi du bestemmer hvilken sport du skal bruke bonusen din på. Motta en bonus og oppdag fordelene det gir deg. Blant annet får du mer penger å spille for og lar også spillselskapet ta risikoen i stedet for deg.