MLB betting – Odds og markeder på baseball

Major League Baseball er verdens beste liga i Baseball, og dette merkes også på MLB betting som er den vanligste type odds i sporten. Det er en av idrettene hvor lagene spiller flest kamper da 162 kamper spilles per lag, delt inn mellom 30 lag i American League (AL) og National League (NL). Det betyr 2430 kamper du kan satse på, og dette er før sluttspillet har startet. For deg som spiller gir det selvfølgelig mange muligheter. Oppdag odds på MLB hos norske bettingselskaper i dag.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Populære markeder innen MLB betting

Det er mange alternativer når det gjelder betting. Lenger ned kan du lese om spill du plasserer før sesongen. Men alle de 2.430 kampene har odds tilgjengelig hos norske bookmakere. Kampodds er det vanligste å spille da du bare spiller på laget du tror vil vinne kampen. En kamp i baseball kan ikke ende med uavgjort, noe som betyr at det heller ikke er mulig å spille uavgjort på spillkupongen din.

Når en spiller treffer og deretter løper en runde på banen, kalles det run. Du kan satse på totalt antall runs i en kamp, ​​og så er det over/under som gjelder. Hvis det er to veldig ujevne lag, kan du også satse med et handicap. Spill at et av lagene starter med en ulempe i kampen. I baseball er det ingen poeng som i fotball eller basketball, men et home run kalles 1 run. Laget med flest runs i en kamp vinner. En kamp varer i ni deler kalt innings. Derfor kan du også spille individuelt på de forskjellige innings i kampen.

Live betting på MLB er også morsomt

En kamp i baseball varer vanligvis noen timer. Derfor kan det skje mye i løpet av kampen, og det gjør sporten bra for live betting. Gjennom et home run kan kampens momentum endres drastisk. Dette kan gi deg en fordel når du satser live. Oppdag live betting på baseball og hvilken spenning det kan ha for din opplevelse. Du kan også streame MLB på noen av de mer etablerte spillselskapene. Siden interessen for baseball i Norge ikke er stor, har norske bookmakere vanligvis rettighetene. Dette betyr at alle baseballfans med en positiv spillbalanse hos et bettingselskap som tilbyr livestream kan se alle kamper i MLB gratis.

New York Yankees har vunnet flest titler

Det er 30 forskjellige lag i MLB. Men bare en kan kalle seg mester. Selv om ligaen bare avgjøres i USA/Canada, er vinneren av sluttspillet i MLB verdensmestere. Sluttspillet kalles World Series fordi de er den beste ligaen i verden. Teamet som har vunnet flest titler er New York Yankees. De har 27 titler mens andreplassen er St. Louis Cardinals med 11 titler. Yankees har imidlertid ikke vunnet siden 2009. Før serien starter, kan du satse på hvem du tror vil vinne world series. Du kan også satse på det laget du synes er best i de forskjellige divisjonene som serien er delt inn i. Det som gjør Baseball til en god sport er at du fremfor alt har mange kamper å satse på. Det åpner for mange smell fordi ingen lag kan gå gjennom 162 kamper uten å tape.

MLB betting - Odds og markeder på baseball

Bruk en oddsbonus på MLB betting

De fleste bettingselskaper i Norge tilbyr noen form for oddsbonus for nye kunder. Du kan motta en innskuddsbonus på for eksempel 1000 kroner og bruke den på MLB. Når det er veldig store kamper eller rivalmøter, kan det også være andre bonuser. Risikofrie spill, gratisspill og boostede odds er ikke umulig. Noen bookmakere gir også cashback på tap. Hvis du har en dårlig måned på MLB betting, kan du da få tilbake noen av tapene dine, noe som reduserer skaden. Hvor mye cashback du kan få på betting varierer.